Karasu ilçesinde ikamet eden Mustafa Özdemir isimli vatandaş, Kurudere Kocataş mevkiine gelişi güzel atılan çöplere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti.

Kurban Bayramı'nda kesilen hayvan atıklarının da Kocataş mevkiine atıldığını ve bölgede kokudan geçilmediğini ifade eden Özdemir, Karasu Belediyesi'ne konuyu iletmelerine rağmen hizmet alamadıklarını belirtti. Özdemir, "Bu mahalleden 1000 oyun üstünde AK Parti'ye oy çıkıyor ama hizmete gelince ortada kimse yok. Bu konuyu İshak Sarı başkana ve muhtara bildirdim. Hatta muhtar hergün oradan geçiyor. Aldığınız oylar, hem muhtara hem de İshak Sarı'ya haram olsun. Yapamıyorsanız çekin gidin istifa edin." dedi.

Bölgedeki çöp sorununu ilettiği Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı'dan netice alamadığını ve halen sorunu çözemediklerini söyleyen Özdemir, 30 Temmuz'a kadar sorunun çözüme kavuşmaması durumunda önce Karasu Belediyesi ve Kaymakamlık makamına protesto için siyah çelenk koyacağını, engellenmesi durumunda ise Karasu Kaymakamlığı önünden Ankara'ya Çevre Bakanlığı önüne kadar yürüyeceğini ifade etti.

Yürümesinin de engellenmesi durumunda açlık grevi yapacağını söyleyen Özdemir, "Niyetim sadece çevredeki pisliğin temizlenmesi başka bir amacım yok." dedi.