//Esra Şenli//

Olay, geçtiğimiz günlerde Katlı Pazar yerinde yaşandı. Katlı pazarda bal satarak geçimini sağlayan kadınına bir müşteri geldi. İddiaya göre, gelen müşteri satın alacağı balın tadına baktıktan sonra balı beğenmedi ve balın sahte olduğunu söyleyerek almaktan vazgeçti. Akabinde kadın, balın tadına bakan müşteriden parasını isteyince ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma esnasında müşteri, kadının 3 kavanoz balını yere atarak kırarken, daha sonra bal kavanozları kırılan kadın müşterinin peşinden koşup "Paramı ver" diyerek feryat etti. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Yaşanan üzücü olayın ardından halk54.com ekibi, kadınla görüştü ancak kadın "O müşteriyi Allah'a havale ediyorum" diyerek konuşmak istemedi. 

Olaya şahit olan yaşlı bir kadın ise olayı şu şekilde anlattı:

"Adamın biri eşiyle birlikte balcı kadının yanına geldi. Adam, balcı kadına 'Paramı istiyorum' dedi. Balcı kadında 'Çarşamba pazarından aldın onu kaç gün oldu. Neden daha önce getirmedin? Paranı o zaman verirdim' dedi. Adam da kadının ballarını aldı kırdı gitti. Müşteri balı beğenmediğini söylemedi. Parasını istedi. Ben bunu duydum. Zaten balı getiren adam da baldan biraz yiyip getirmiş. Kadın o yüzden de almadı balı. Ben bunu kime satayım daha dedi. Adam kadının ballarını kırdı. Kadına da " Seni döverim" diye bağırdı. Bir kadına bu şekil de bağırılır mı?  Yaptığı tamamen terbiyesizlik. Hadi balı aldın beğenmedin. Bir kaşık tadına bakar getirirsin. Ama adam balın bir kısmını yiyip getirmişti. Bir de balları kırdı."