Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun Katlı Pazaryerine yönelik 4 maddelik dönüşüm teklifinin yankıları sürüyor.

Geçtiğimiz gün SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ve Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe, Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür ziyaretinde bulunmasının ardından yarın Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nde önemli bir basın açıklaması gerçekleştirileceği açıklandı.

Yarın saat 13.30'da Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenecek basın toplantısında Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Odası Başkanı Yekta Tepe ve Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir tarafından açıklama yapılacak. 

KATLI PAZAR İÇİN 4 MADDELİK TEKLİF
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Katlı Pazar için sunulan 4 maddelik dönüşüm teklifi şu sözlerle açıklamıştı:

1) Yeni yerleşke için ihtiyaç olan proje çizimi Belediyemiz tarafından bilabedel olarak gerçekleştirilecek. 

2) (-1) ve (+3) kat imar durumu kararını meclis üyelerimizle hep birlikte almak istiyoruz. 

3) Mülk sahipleri tamam der, karar alınır ve ihale süreci Katlı Pazar yönetimi tarafından tamamlanır ve inşaat başlarsa biz 12-15 ay süreceğini tahmin ettiğimiz inşaat süreci tamamlanana kadar tüm Kapalı Pazar Yerlerimizi, Katlı Pazar esnafımıza tahsis edeceğiz. 

4) Esnafımız eğer kentsel dönüşümle bu projeyi hayata geçirelim derse, kentsel dönüşüm ve birlikte gelen destekler konusunda Adapazarı Belediyesi olarak tüm rehberlik çalışmalarını da yapacağız.