İLK OLARAK NE OLDU!
Serdivan Kazımpaşa Yolu üzerinde bulunan Yeşil Cami çevresine atılan çöplerle ilgili olarak Halk54.com ihbar hattına şikayette bulunan bir vatandaş, “Her yer çöp ve belediyeden yardım bekliyoruz” demişti. Yaptığımız haberle birlikte Serdivan Belediyesi kısa sürede cami ve çevresini pıl pırıl yaptı.

DAHA SONRA NE OLDU
Yerlere çöp atmayı adet edinen kendini bilmezler bu kez de Serdivan İstiklal Mahallesi 404. Sokak'ta ortaya çıktı. Bölgede bulunan çöp konteynırlarına rağmen çöpler çevreye atıldı. Halk54.com WhatsApp ihbar hattına çöplerle ilgili video atan duyarlı bir vatandaş,” Burası rezillik” dedi.

GEREĞİ YAPILDI
Serdivan İstiklal Mahallesi 404. Sokak yaşanan son olayla birlikte Serdivan Belediyesi Temizlik ekipleri bölgeye geldi ve kısa sürede çevreyi temizledi. Bölgede 3 konteynır olduğunu anımsatan yetkililer, “O bölgede çöp konteynırlarımız var ama birileri ısrarla çöplerini çevreye atıyor. Sorun bundan kaynaklanıyor” dedi.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR!
Serdivan’da yaşanan her iki olayla ilgili olarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar ise, “Çöp konteynırları var iken neden çöpleri yere ve çevreye atarlar! Covid-19 nedeniyle temizlik ve hijyenin böylesine ön plana çıktığı şu günlerde niye pislik yapıyorlar. Çöpleri yere atanlar terbiyesizlikten başka bir şey yapmıyor. Kim bu dingiller” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

TEŞEKKRÜRLER SERDİVAN
Serdivan Belediyesi’ne duyarlığı nedeniyle teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen vatandaşlar, “Sağ olsun belediye buraları anında temizledi. Başkan Yusuf Alemdar ile ekibine teşekkür ederiz” dedi.