8-9 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan olağan genel kurul ve seçimlere ilişkin açıklama yapan Salim Aydın, “yapılan eğitim, sempozyum, kongre çalışmaları, meslektaşlarımızın sorunlarına dair kurultaylar çok sayıda paneller, sempozyumlar, kent ve ülke gündemine yönelik çalışmalarla 14.dönemi tamamladık” dedi. Mesleğe ve meslektaş sorunlarına sahip çıktıklarını belirten Salim Aydın; “ Ülke değerlerinin kamu yararına kullanılmasını, üretimi ve sanayileşmeyi savunduk, doğaya ve ülkemizin geleceğine sahip çıktık, bilimin ve teknolojinin gelişmesinden yana olduk. Emekten ve demokrasiden yana tavrımızı sürdürdük” dedi.

Genel kurulun ilk günü saat 12.00’de MMO Sakarya Temsilcilik binasının önünden araç kaldırılacak. Araç dönüşü akşam saat 17.00’de İzmit KYÖD binasının önünden olacak. Seçimin gerçekleşeceği 09 Şubat 2020 Pazar günü ise MMO Sakarya Temsilcilik binasının önünden 08.30 - 16.00 saatleri arasında ring servis olarak araç kalkacaktır.

Genel kurulun ilk günü açılış saat 13.00’ten itibaren başkanlık divanı seçimi ve saygı duruşunun ardından MMO Kocaeli Şube başkanı ve başkan adayı Murat Kürekçi konuşacak. Konukların konuşması, çalışma raporunun okunması ve değerlendirilmesi, oda genel kuruluna götürülecek önerilerin görüşülmesinin ardından oda yönetim kurulu adayları ve oda genel kurul delege adayları belirlenecek. 09 Şubat 2020 Pazar günü ise 09.00 – 17.00 saatleri arasında Kadıköy mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk Ortaokulu’nda sandığa gidilecek.