TV 264 ekranlarında her hafta Cuma akşamları yayınlanan 'Gazeteciler Soruyor' programında Gazeteci Hüseyin Cumalı ‘Ulusal Market Zincirleri bütün ürünleri satarken, bizim esnafımız kapalı bulunuyor. Temel ihtiyaçlar dışında bütün sektörlerin sattığı malları satan bu marketler zincirlerine kim dur diyecek” diye sordu. 

Meslek Oda başkanlarının da katıldığı canlı yayında “bunların ağa babaları kim” diye soran Gazeteci Cumalı’nın sorusu üzerine SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Türkiye’de bir tek biz market zincirlerle ilgili yargıya başvurduk. Bize ‘yanarsınız’ dediler ama biz esnaf için çırpınıyoruz” dedi. 

Gazeteci Zafer Tokuş, Gazeteci Hakan Turhan, Gazeteci Safa Polat ve Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın her hafta gündemi değerlendirdiği programa bu hafta Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SEBOB) Başkanı Hasan Alişan, Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Kemal Turgaç, Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Odası Başkanı İbrahim Çokluk, Tarihi Uzunçarşı Dernek Başkanı Murat Uslu, Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Odası Başkanı Yekta Tepe,  Lokantacılar, Aşçılar, Köfteciler ve Kebapçılar Odası Başkanı Serdar Gök, Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Özcan Berber, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altay, Sigorta-Yazlık Dolmuş Durağı Başkanı Abdullah Odabaş katıldı.