Sakarya'nın Kocali ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yangın çıkan evde mahsur kalmış ve hayatını kaybetmişti. "Üç çocuğumun nasıl öleceğini rüyamda gördüm!" diyen anne Gülüzar Amanet'in çelişkili sözleri akıllarda soru işareti bıraktı. "Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek" diyen kadının yaşanacaklarını önceden rüyalarında görüyorum sözleri şaşkınlık yarattı. Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli tutulmasını isteyen izleyiciler küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'yı sorumlu tuttu. İddialar "9 yaşındaki çocuğun ölümüne yangın süsü mü verildi?" sorusunu düşündürdü.

"PARA KARŞILIĞI BİRLİKTE OLUYOR"

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayında bir izleyicinin telefona bağlanması ve anne Gülüzar Amanet hakkında iddialarda bulunması stüdyoyu karıştırdı. İzleyicinin iddiasına göre; "Çocukları parka bırakıyor, sonra çay bahçesine gidiyor ve 10 dakikada bir başka adamlar masasına geliyor, para karşılığı birlikte oluyor..." iddiaları çocuğun ölümü ile ilgili yeni detayları da beraberinde getirdi.

"ŞİAR KILIÇ'IN HER YERİNDEN KANLAR GELİYOR"

Şiar'ı annesi Gülüzar Amanet'in ve Hami Bey'in dövdüğü iddiaları şoke etti. Öte yandan Şiar Kılıç'ın her yerinde yara izi olduğu ve her yerinden kanlar geldiği iddiası şoke etti. Evin duvarlarında yer alan kan izleri bu iddiaları güçlendirirken anne Gülizar Amanet ve Hami Bey bu iddiaları kabul etmedi.

Beykoz'da doğup büyüyen anne Gülüzar Amanet 2 yıl içerisinde birçok ev değiştirmiş ve bu ev değişimlerinde eski eşi Samet ile onun yeni sevgilisi Sedef de yer alıyor.

Şu an ise Korona virüsü nedeniyle Sakarya'da yaşamaya devam eden aile kendisine yöneltilen suçları kabul etmezken Şiar Kılıç'ın nasıl öldüğü hala bilinmiyor. Öte yandan annenin dengesiz ve çelişkili ifadeleri şüpheleri arttırıyor. Anne Gülüzar Amanet bir bölümde Şiar çok sessiz sakin derken bir başka bölümde ise hiperaktif ve çok hareketli olduğundan bahsediyor.

"DUVARLARDA KANLI PARMAK İZLERİ VARDI"

Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar Amanet'in evini temizlemeye giden kadın, Müge Anlı'da korkunç iddialarda bulundu. "Evi temizleyen kişiyim, evde her şey kandı. Çekyat ve duvarlarda hep kan vardı. Duvarda kanlı parmak izleri vardı onları duyla temizleyebildim. Çocuklarının tuvaletini de hep çuvala yaptırmış. Zaten çocuklar yara bere içerisindeydi, evi de pisti" diyen kadının sözleri Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

BUSE VAROL MÜGE ANLI'YI ARADI!

Ünlü müzisyen Alişan'ın eşi Buse Varol'un bile kendisini aradığını belirten Müge Anlı, Buse Varol'un, Şiar'ın annesi Gülüzar'ın, çocukları Beykoz'daki pazarda bir gün kafası bir gün bacağı sarılı bir şekilde dilendirdiğini söylediğini ifade etti.

ŞİAR KILIÇ YANGINDAN ÖNCE Mİ ÖLDÜ?

Beykoz muhtarı Müge Anlı'ya konuştu. "Çocuklara karı-koca şiddet uyguluyorlardı. Biz Şiar'ın yangından önce öldüğünü, yangının da cinayeti gizlemek için çıkarıldığını düşünüyoruz." dedi. Sakarya Kocaali muhtari ise, "Ailenin yangını görmemeleri mümkün değil" sözleri ile dikkat çekti.