TV 264 ekranlarında her Cuma akşamı saat 21.00’de ekranlara gelen “Gazeteciler Soruyor” isimli tartışma programı yine nefes kesti. Tartışmaların dinmek bilmediği programa Adapazarı Berberler Odası Başkanlığı’na soyunan Muharrem Gürkan canlı olarak konuk oldu. Adapazarı Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu’na karşı adaylığını açıklayan ve sert eleştirilerde bulunan Gürkan, başkanın icraatlarını eleştirdi. 

Geçen sezon TV 264 ekranlarında canlı olarak icraatlarını anlatan ve “Ben esnafımıza tavuk dağıttım. Zekat topladım. Her şeyi alırım” diyen mevcut oda başkanı Haluk Hacıoğlu’nu eleştiren Başkan adayı Gürkan, berber esnafının Pandemi süresinde rencide edildiğinin altını çizdi. Gürkan, “Tavuk yardımı, zekatlar gibi bir çok konuyla gündeme gelen esnafımızın gururu zedelendi. Dinimizde “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” derken bizi herkes gördü” dedi.

Berberler Odasının yönetilemediğini savunan başkan adayı Gürkan, “ Zekat istemekle bu işler olmaz. Bizim odamız yönetilemiyor. Üyelerimize yardım ettiğini söyleyen yönetim aidat ödemediği için üyelerimizi icraya veriyor. Yine aidat ödemeyen üyelerin işlemleri yapılmıyor. Biz bunlara karşıyız. İyi bir ekiple birlikte hizmet için oda başkanlığına adayız” dedi. Gazetecilerinde berber esnafının rencide edildiğinin altını çizen o anlarda sert tartışmalarda yaşandı.