İşte o açıklama...

Değerli dostlar mübarek Ramazan günü herkesin siyasi düşüncesini bir kenara koyup yazdıklarım doğru mu, yanlış mı o gözle yorumlamasını rica ediyorum.

Önceden Türk Kızılay’ı denildiği zaman; herkesin gurur duyduğu, en çok güvendiği ve yardım çağrısı yaptığında insanların adeta yardım için yarıştığı bir kurum olarak algılanıyordu.

Şimdi ise yapılan yardımların başka vakıflara geçtiği, vergi uyarlama yeri, ballı maaşlar ve çoluk çocuk kadro tahsisi,zerre güven duyulmayan ve birçok insanın “Kızılay’a yapacağıma, Haluk Levent’e yaparım bağışımı daha güvenilir” dediği bir kurum olarak algılanıyor.

Ve kurumun başındaki Dr. Bey kendisine ısrarla yapılan yanlışları, millet adına soran Genel Başkan Yardımcımıza cevap vermek yerine engelliyor.

Türk Kızılay’ın eski itibarına kavuşabilmesi için, eski güvenini kazanabilmesi için Dr. bey acilen istifa etmelidir.Ancak bizde ‘istifa’ edebilme imkanı olmadığı için görevden alınmalıdır. Bu kurumun başına da liyakatli, güvenilir biri getirilmeli ki milletimiz Hilal-i Ahmer’le yeniden gurur duysun,sahip çıksın.