NE OLMUŞTU!
Yok artık dedirten görüntünün adresi Sapanca gölü kenarında bulunan bir düğün salonu olmuştu. Arifiye sınırlarında bulunan bir kablo fabrikası çalışanlarına moral yemeği vermiş ve yemek yendikten sonra çalan müzikle beraber yemeğe katılanlar piste saatlerce oynamıştı. Sadece geçen hafta Salı günü Sakarya’da 612 kişinin Koronavirüs testi pozitif çıktığı Sakarya’da ortaya çıkan görüntüler ise büyük tepki almıştı.

Covid-19 önlem ve tedbirleriyle ilgili yapılan bütün uyarılara rağmen gece boyunca piste oynayan davetliler gecenin sonunda horon tepmesiyle son bulurken, yaşanan bu olay sonrasında şok bir gelişme daha yaşandı.  Fabrikanın moral gecesinin basına nasıl sızdığını araştıran fabrika sahibi ve yöneticileri bir işçinin bu görüntüleri basına sızdırdığını gerekçesiyle işçinin işine son verdi.

Pandemi nedeniyle işten çıkartmaların yasak olmasına ve işçinin görüntüleri kendisinin basına vermediğini söylemesine rağmen fabrika yönetimi işçinin iş akdini sonlandırdı. Fabrikadan çıkartılan işçinin iş mahkemesine başvuracağı öğrenildi.