Müge Anlı'nın programında işlenen Şiar Kılıç'ın ölümüne ilişkin son dakika haberleri geliyor.Nisan ayında Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümü araştırılırken anne Gülizar Amanet'in sözleri stüdyoda şok etkisi yarattı. "Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek" demişti sözlerinin ardından gözler anneye çevrildi. Programa katılan Şiar Kılıç'ın babası, dedesi ve babaanesi ise Şiar'ın ölümü ile ilgili detayları öğrenmek istiyor.

MÜGE ANLI'DAKİ ŞİAR KILIÇ NASIL ÖLDÜ? 

Ölen çocuk Şiar Kılıç'ın annesi bugün canlı yayına katıldı ve açıklamaları ile izleyenleri ekrana kilitledi. "Ben Şiar'ı rüyamda gördüm, elinin içi kanlı, ayak parmağından kan akıyordu yerde yatıyordu, Şiar ölmüştü 13 yaşına girmeden Şiar ölecekti dedim kayınvalideme o zaman Şiar'ın yaşını hatırlamıyorum söylediğimden de çok çok eminim" dedi.

"ÜÇ ÇOCUĞUMUN NASIL ÖLECEĞİNİ RÜYAMDA GÖRDÜM"

"Ben Şiar'ı rüyamda gördüm, elinin içi kanlı, ayak parmağından kan akıyordu yerde yatıyordu, Şiar ölmüştü 13 yaşına girmeden Şiar ölecekti dedim kayınvalideme o zaman Şiar'ın yaşını hatırlamıyorum söylediğimden de çok çok eminim" dedi.

"Ben diğer çocuklarımın öleceğini de rüyamda gördüm. Akli dengem yerinde. Bazen yorum yapılmış, bu nasıl anne denilmiş, hiç kimse kimseyi bilmeden yargılayamaz. Kayınvalidemin evinden çıktım kadın sığınma evinde kaldım o zaman Şiar benim yanımdaydı..."

ŞİAR KILIÇ'I ANNESİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Bir izleyicinin anlatıklarına göre; Şiar Kılıç'ın el ve ayak bileklerinin yangından cesedi çıkarılırken olmayışı şüphe uyandırdı. Konu ile ilgii ise başka bir iddia daha ortaya atıldı. Bahadır Bey ve Gülizar Amanet'in kavga etmesi sonucu Şiar Kılıç'ın yere düşüp bir daha hareket etmedi yönünde oldu.