Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Ramazan alışverişlerinin Koronavirüs süreci nedeniyle zor günler geçiren esnaftan yapılması çağırısında bulunarak, marketlerde zamlı olarak satışa sunulan gıda kolilerine dikkat çekti.

Başkan Akdardağan, “Ramazan ayına sayılı günler kala zincir marketlerin oyunları yine başladı. Ramazana özel hazırlanan gıda kolileri zamlı olarak satışa sunulmasının yanı sıra, hem gramajdan, hem çeşitten, hem de fiyatlarından ötürü çelişkilidir. Vatandaşlarımız bu kolileri alırken dikkat etmeli ve iyice incelemelidir. Ayrıca zamlı ve gramajdan eksik olarak satışa sunulan ürünlerin son kullanma tarihlerini de özellikle dikkat edilmelidir. Her krizi fırsata çeviren zincir marketler, mübarek Ramazan ayında yine vatandaşın cebine göz dikmiştir. Bu tür oyunlara fırsat vermeyerek her çağrımıza cevap veren vatandaşlarımızdan yeniden rica ediyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren esnafımız alışveriş için sizi bekliyor. İsrafa kaçılmadan ihtiyacınız kadar alabileceğiniz tüm ürünler bakkallarımızda fazlasıyla mevcuttur. Ramazan ayında da alışverişleriniz mahalle bakkallarından olsun.” Dedi.

Erzak yardımı yapacak kurum, kuruluş ve hayırseverlere de seslenen Başkan Akdardağan, “Bakkallarınızdan yapılacak her alışveriş bu zorlu dönem de esnafımıza nefes aldıracak ve moral olacaktır. Hayır işlemek isteyenler ve gıda kolisi hazırlatmak isteyenler mahallerdeki bakkallardan temin edebilirler. Salgın riski açısından yoğunluğun yaşanmadığı bakkallarımız hafta içi hizmette olmasının yanı sıra hafta sonları da saat 10.00 ile 17.00 arasında açık olacaktır. Yine isteyen herkes mahallesindeki bakkalından online ya da telefonla sipariş verebilecek.” Dedi. Başkan Akdardağan, Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize, şehrimize ve esnafa hayırlar getirmesini temenni etti.