// Hüseyin Cumalı //

Dernek çatısı altında bulunan üyelere daha sağlıklı hizmet vermek, yeni projeler, hizmet içi eğitim çalışmalarına yenilerini eklemek, basın meslek sorunlarına çözüm bulmak gibi bir çok misyonu üstlenen RATED, mesleki anlamda büyük bir eksikliği gideriyor.

Başkan Remzi Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Büyü, Nurettin Eryılmaz,  İlknur Çakar Alemdar, Namık Cihan, Adem Güngör, Ferrun Tarım’ın katıldığı toplantıda yeni yılda yapılacak olan çalışmalar ele alındı. Toplantı sonrasında Halk54.com’a konuşan Başkan Adıyaman, “RATED olarak 16 ilçemizdeki internet yayıncıları, radyocular ve internet üzerinden bant yayın yapan televizyon çalışanlarının sorunları iyi biliyoruz. Bütün bu mesai arkadaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz, meslek sorunlarını nasıl en aza indirgeriz ve hizmet içi eğitimlerde neler yapabiliriz derdindeyiz” dedi.

Bilindiği gibi Sakarya’daki diğer meslek örgütlerinden çok farklı olarak basın mensuplarının her zaman yanında bulunan RATED üye sayısını sürekli katlayarak ilerliyor.