Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Abay, İl Yönetim kurulu Üyeleri Ramazan Özer, Ali Sarıoğlu, Kemal Mayoş ve Remzi Abay ile birlikte İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2.olağan kongrede tekrar İl Başkanlığı görevine seçilen Kılıçaslan’ı tebrik eden Abay, "İYİ Parti'nin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyoruz" dedi. Fahrettin Abay ziyaretinde Prof.Dr. Necmettin Erbakan tarafından kaleme alındığı bildirilen “Davam" isimli kitabını Kılıçaslan’a hediye etti.

Kılıçaslan ise, ziyaretinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Abay’a teşekkür ederken, Türkiye'nin meseleleri, problemleri ve çözüm yollarına ilişkin bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi. Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Abay;

"Ülkemizin, bölgemizin Sakarya’nın meseleleri; hatta dünya ile ilgili birtakım endişelerimiz var. Bunların bertaraf edilebilmesi için de siyasiler olarak bizim üzerimize elbette bazı sorumluluklar düşüyor. Bu konuda çok geniş bir sohbetimiz oldu. Bundan sonra da bu görüşmelerimiz zaman zaman yapılacaktır ve ülkemiz için de faydalı olacaktır." şeklinde konuştu.