Genel Koordinatör Murat Uygun, Genel Yönetmen Hüseyin Cumalı, Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz tarafından karşılanan Doç. Dr. Öğütlü gazetecilerin çok merak edilen grip vakalarıyla ilgili sorularını yanıtladı. Gribe karşı gerekli önlemlerin alındığını belirten Öğütlü,” Griple ilgili önemli bir sıkıntımız yok. Mevsimsel grip vakaları var ama bunlar her kışın yaşanan grip vakalarıdır” dedi.

Tadilatı bir süre önce duran Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi’nin yeni ihalesinin yapıldığını ve yakın zamanda onarım işlerinin başlayacağını söyleyen Öğütlü, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yapımı süren “Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi” inşaatında açılışa doğru geri sayımın sürdüğünü anımsattı.

Halk54.com’un yayın hayatına girmesiyle birlikte takibe aldıklarını da anımsatan Doç. Dr. Öğütlü, “Usta kalemlerin bulunduğu sitenizi ilgiyle takip ediyoruz” diye konuştu. Sağlık çalışanlarının insan hayatı gibi kutsal bir mesleğin üyesi olduğunu anımsatan Genel Koordinatörümüz Murat Uygun ise, “Sağlık kadar kutsal bir meslek yok. Çünkü her işin başı sağlıktır. Şahsınız nezrinde bütün sağlık camiasının yaptığı özverili çalışmaları takdirle izliyoruz” dedi. İl Müdürü Öğütlü’nün ziyaretine Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü Basın Halkla ilişkiler Müdürü Ünzile Özçelik’te hazır bulundu.