Sakarya Ahde Vefa Grubu, Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Aziz Ögütlü’yü ziyaret ederek, Pandemi sürecindeki özverili çalışması nedeniyle tebrik ettiler.

Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkan ve grup üyeleri, Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Aziz Öğütlü’yü ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan İmdat Taşkın, “Öncelikle yaptığı çalışmalar ile profesörlük unvanı alarak bizleri gururlandıran müdürümüzü tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Taşkın, “Sağlığımızın ve sağlıkçılarımızın önemini yaşadığımız pandemi sürecinde çok iyi gördük. Halen yaşadığımız bu süreçte verilen mücadeleye yakinen şahit oluyoruz. Sağlıkçılarımızı çok önemsiyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Müdürümüz nezdinde tüm sağlıkçılarımızı tekrar tebrik ediyor, her zaman yanlarında ve destekçisi olacağımızı yineliyoruz.” dedi.

Taşkın, “Koronavirüs salgının önlenmesi için aşılanmanın ne kadar hayati derecede önemli olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede işyerlerimizdeki çalışanlarımız, ailelerimiz ve çevremizde aşılanma için teşvik edici çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca maske, mesafe ve hijyen gibi koruyucu tedbirlerin uygulanması konusunda hassasiyet göstererek, sağlıkçılarımızın verdiği mücadeleye destek olmaya devam edeceğiz” Dedi. Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Ahde Vefa Grubuna moral veren destek ziyareti için teşekkür ederek, Sakarya’daki aşılanma hedefi ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi.