HALK54.COM/Hüseyin CUMALI

NE OLMUŞTU!
Geçtiğimiz günlerde yavru bir köpeğin bacağını kesen, bir başka sokak köpeğinin kuyruğuna bıçak atan meçhul sapık bu kez daha kanlı bir olaya imza atmış ve cins olan bir Kurt Köpeği’nin boğazını keserek ölüme terk etmişti. Boğazından kesilen ve kan kaybeden köpeği ise sokak hayvanlarını doyurmak için bölgeye gelen Sevpati isimli derneği üyeleri ölmek üzeriyken bulmuştu.

HAYATA TUTUNDU
Çevredeki aç ve susuz köpeklere doyuran hayvanseverler boğazından kesilmiş halde bulunan köpeği hemen bir veterinere götürmüş ve ameliyata alınan talihsiz köpek hayata tutunmuştu. Sokak hayvanlarına yönelik sapık, sadist ve vahşi içgüdüler besleyen sapığın yeni olaya imza atmasına ise havyansever büyük tepki göstermişti. Halk54.com’a konuşan hayvanseverler, sapığın yakalanmasını istemişti.

KİM BU MANYAK!
Halk54.com’a tepkilerini dile getiren hayvanseverler, “Bazıları sokak hayvanlarına tecavüz ediyor, kimi sokağa bırakılan su ve mama kaplarını deviriyor, kimisi ise vahşice sokak hayvanlarını kesiyor. Adapazarı’nda son zamanlarda ortaya çıkan ve canlara işkence ettikten sonra mutlaka bir yerini kesip onları ölüme terk eden sapığın yakalanmasını istiyoruz. Kan, şiddet, nefret hissiyle aramızda gezen bu sapık insanlara, çocuklara da zarar verir” demişti.

AĞIR SUÇLAR BAKIYOR
Yaşanan son olayla birlikte Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Masası ekipleri harekete geçti. Sokak hayvanlarına sapık ve sadist duygularla eziyet edip onları bıçakla doğrayan şahsın bulunması için gerekli çalışmayı başlatan Sakarya polisi bütün ipuçlarını değerlendirmeye aldı.  

KAYA TAM BİR HAYVAN DOSTU 
Sakarya’da göreve başladığı ilk günden itibaren sokak hayvanlarına yakın ilgi ve alaka gösteren Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’da yaşanan son olaylardan büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Koronavirüs döneminde barınaklara mama yardımı yaptıran, sokak hayvanlarını elleriyle besleyen İl Müdürü Fatih Kaya, sokak hayvanlarının canını yakan sapığı yakalanması için yapılan çalışmaları yakından takip ettiği öğrenildi.