HALK54.COM/Hüseyin CUMALI'nın haberi
İnsanoğlunun sabır sınırlarını zorlayan olay, Adapazarı’nda yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yavru bir köpeğin bacağını kesen, bir başka sokak köpeğinin kuyruğuna bıçak atan meçhul sapık, bu kez daha kanlı bir olaya imza attı. Cins olan bir Kurt Köpeği’nin boğazını kesen sapık, yaralı köpeği ölüme terk etti. Boğazından kesilen ve kan kaybeden köpeği ise sokak hayvanlarını doyurmak için gelen Sevpati isimli dernek üyeleri ölmek üzeriyken buldu.

Çevredeki aç ve susuz köpekleri doyuran hayvanseverler, boğazından bıçak veya başka kesici bir aletle yaralı halde bulunan sokak köpeğini hemen bir veterinere götürdü. Ameliyata alınan talihsiz köpek hayata döndürülürken, açlıktan ölmek üzere olan yavru köpeklerde bakıma alındı. Sokak hayvanlarına yönelik sapık ve vahşi içgüdüler besleyen bir sapığın Adapazarı bölgesinde gezdiğini belirten hayvanseverler, bu sapığın bulunması için harekete geçilmesini istedi.

Geçtiğimiz yıllarda köpeklere tecavüz olaylarında yaşandığını anımsatan hayvanseverler, “Bazıları sokak hayvanlarına tecavüz ediyor, kimi sokağa bırakılan su ve mama kaplarını deviriyor, kimisi ise vahşice sokak hayvanlarını kesiyor. Adapazarı’nda son zamanlarda ortaya çıkan ve canlara işkence ettikten sonra mutlaka bir yerini kesip onları ölüme terk eden sapığın yakalanmasını istiyoruz. Kan, şiddet, nefret hissiyle aramızda gezen bu sapık insanlara, çocuklara da zarar verir” dedi.