Modern Sanayi'de çay ocağı işleten Erol Alev, teknolojiye ayak uydurdu. Alev, müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla çay ve kahve siparişi için mobil uygulaması hayata geçirdi. 

SAKARYA'DA İLK
Sakarya'da ilk kez yapılan bu sıra dışı uygulama sayesinde müşteriler, cep telefonlarına indirdikleri mobil uygulama üzerinden çay ve kahve siparişi veriyor. Çay ocağı sahibi Erol Alev, kurdukları bu sistemin esnaflar arasında büyük beğeni topladığını söyledi. 

Müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek böyle bir uygulama başlattığını söyleyen Alev, "Çayını açık, şekerli ya da şekersiz içmek isteyenler için de seçenekler var.  Artık yavaş yavaş diafon ve telefonla siparişlere son verilecek. Uygulamayı kullanan esnaflarımıza da durumdan oldukça memnun. Bu şekilde siparişlerde karışıklık da olmuyor” dedi. 

Çayı tam tadında yapmak için kendi kurdukları arıtma cihazıyla çay demlediklerini belirten Alev, "Çayı tam tadında yapmak için doğru su kullanımı da önemli. Bu yüzden güçlü bir arıtma cihazı kurduk. Arıtma cihazımız sayesinde kaliteli su elde ederek müşterilerimize kaliteli çay sunuyoruz." dedi.