Alt ve üst yapı çalışmalarına önem verildiğini aktaran Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu; “Ünlüce Caddesini Işıklar Caddesine bağlayan güzergâhta çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları bitirmek için tüm gayretimizle emek harcıyoruz. 7 bin 200 m3 dolgu ve yol tabanı malzemesi serimi yapılmış olup, 5 bin 880 m2 kilitli parke döşemesi yapacağız. Son olarak alt yapı çalışmalarını tamamlamış olduğumuz Ünlüce Caddesi üzerinde 490 metre kanalizasyon hattı döşemesi tamamlanmak üzere. Belirlenen program dahilinde ilçede yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz” diye belirtti. Ünlüce mahalle sakinlerinin kendi rızası doğrultusunda bila bedel verdikleri yol terklerinde bahçe duvarları Sapanca Belediye tarafından yapıldığı bilgisi verildi.

Mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz
İlçenin farklı noktalarında devam eden çalışmalarda Aydınlar yokuşunda 15 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yol açım çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için gayret gösterildiğini söyleyen Aynoğlu, “Çalışmalar esnasında belli zorluklar yaşanmış olsa da duyarlılıkları için mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Zahmet olmazsa rahmet olmaz inşallah sonuç herkes için güzel olacak. Belediyeciliğin, görünmeyen ama büyük önem taşıyan bu yönde hizmetleri de olmak zorunda ve bu yönde çalışmalarımız geceli-gündüzlü devam ediyor edecektir.” dedi.

2 bin 650 metresi en kısa süre içinde bitmiş olacak
Yanık-Kurtköy yol genişletmesi çalışmaları hakkında bilgi veren Ayanoğlu; “Sapanca’mız değişiyor gelişiyor. Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen’in, hizmet programı dahilinde Sapanca’mızı nakış gibi işlemekteyiz. Yanık-Kurtköy yol genişletmesi içinde yer alan 1000’lik kanal çalışmasının 350 metresi tamamlanmış olup geri kalan 2 bin 700 metresi en kısa süre içinde bitmiş olacak” açıklamasında bulundu.