Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu organizasyonu ile SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis, Komite ve Komisyon üyelerinin katılımı ile yerel işletmeleri desteklemek amacıyla Çark Caddesi ve Uzun Çarşı esnafının ziyaret edileceği “SATSO Alışverişini Sakarya’dan Yapıyor” programı düzenlenecek.

Kurban Bayramı öncesi yerel ticaretin canlanmasına katkıda bulunmak üzere planlanan program 14.30’da Demokrasi Meydanı’nda toplanılarak başlayacak olup Dar Sokak, Çark Caddesi ve Uzun Çarşı esnafının ziyaret edilmesiyle 17.30’da sona erecektir.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “SATSO Alışverişini Sakarya’dan yapıyor” programının yerel işletmelere destek olmak amacıyla 27 Temmuz Pazartesi 14.30-17.30 arasında ticaret erbaplarını ziyaret edeceklerini belirterek Şifremiz54 mottosu doğrultusunda Sakaryalılık ruhunun her zaman canlı kalması ve birlikteliği güçlü kılmak adına yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini ifade etti.