Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube kanalında "Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş" başlığıyla 10. videosunu yayınladı.

Cezaevinde olduğu iddialarına yanıt veren Peker videosunda "Öncelikle şunu söylemek isterim: Video çekmeme konusu benim fikrim ya da düşüncem değil. Uluslararası güvenlik riski diye bir şey varmış. Ben kırmızı şeydeymişim. Yani suikast yapılabilme riskinde en üst noktadaymışım. Bu sebeple video çekmem konusunda bulunduğum ülkenin kanunları gereği veya dünyadaki uygulamada bu yöndeymiş. Ancak ben kafa karışıklıkları olduğu için dostlarımız, kardeşlerimiz veya bizden gıcık kapan insanların böyle bir düşünceleri olduğu için kendilerinden ricada bulundum. Bu videoyu yayınlamamla ilgili olur çıktı. 

Öncelikle şunu söylemek isterim, biz akit yaptık. Ben verdiğim sözden dönmem. İnşallah ilerleyen zamanlarda eğleneceğiz. Vallahi deli edeceğim billahi deli edeceğim. Benim için endişelendiğinizi biliyorum. Bana endişelenmeyip ufak çocuklarım için endişelenenlerin olduğunu biliyorum. Kendimizi de sevdiklerimizi de ailemizi de koruyabilecek kadar cesaret, tecrübe ve akıl sahibiyiz" ifadelerini kullandı.

COELHO'NUN KİTABI DİKKAT ÇEKTİ
Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.