// Deniz Karakoç //

Alaaddin Çakıcı'nın tahliyesi gündeme geldiği için yurt dışına kaçtığı iddia edilen Sedat Peker, dün yaptığı açıklamaların ardından yeni bir paylaşım yaparak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak konusu hakkında yeni gelişmeleri aktardı. 

Sedat Peker'den gelişmeleri açıklayan o sözler;

O POLİS KENDİSİNİ HİÇ GÖSTERMEDİ

Kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim, bir önceki çektiğim videoda yurt dışına çıkışımın sebebini açıklamıştım ve gelişmeleri sizinle paylaşacağım yönünde söz vermiştim. Hatırlarsınız ki; Kendisini polis olarak adlandıran bir şahıs hakkımda suç örgütü olarak hazırlanan dosyanın bana fotoğraflarını çekip yollamıştı demiştim. Yalnız kendisini hiç göstermemişti ve içimde kalmıştı işime yaradığını düşündüğüm için ve bana faydalı olduğu için sorgulamayı bırakmıştım.

DEVLET KORUMA KARARIM HALA DEVAM ETMEKTEDİR

Kıymetli dostlarım normal şartlarda hala benim devlet koruma kararım devam etmektedir. Terör örgütlerinin listesinde bulunduğum için, koruma polisinin kanun gereği 3 ay benim yanımda kalması gerekiyormuş, yalnız hiç koruma polisini benim yanıma göndermediler. Hiç önemli değil, samimiyetle söylüyorum bizi Allah korur. Kafamda bunların sebebi neden herkese aynıyken bana farklı uygulanıyor? Birde biz bu örgütlerin tam göbeğine geldik. Kaldığım ülkeler özellikle FETÖ'nün en güçlü olduğu yer.. Koruma kararı burda lazım olmayacaksa nerde lazım olacak?

DÜŞMAN ETMEYE ÇALIŞAN GÜÇ FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Dostlarım bana bir not iletti, korumayı Berat Albayrak geri çektirdi. Tüm bu olayları toparladığımda aklımda şunu net olarak oluşturdum ekonomide ve maliyede başarılı mı? buna girmiyorum. Yalnız şuna eminim.. Bizi ve sevdiklerimizi Berat Albayrak'a düşman etmeye çalışan güç kesinlikle FETÖ'dür.