Sakarya'da müzisyen kimliğiyle tanınan Sefer Beyenal, yıllardır Milli Bayramlarda gün boyu bir kamyon üzerinde marşlarla gezerek bayrak dağıtmasıyla biliniyor.
Beyenal geçmiş yıllarda kamyonuyla resmigeçit alanında geçiyor ve fener alaylarında konvoyun en önde yer alıyordu.

Kızılay'ın Karasu'da düzenlediği kan bağışı kampanyasında insanları eğlendirdiği görüntüler sonrasında Kızılay tarafından programlara davet edilmemeye başlayan Beyenal, 30 Ağustos Zafer Bayramında AKM önündeki resmigeçit tören alanına alınmadı.

Beyenal, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise, bugünkü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yer almayacağını duyurdu.
Sefer Beyenal, İl Emniyet Müdürlüğünden aranarak tören alanından geçemeyeceğinin söylendiğini ifade etti.

Sefer Beyenal'ın paylaşımı şu şekilde:

Sevgili paylaşımcılarım,
Dün akşam 17 de Sakarya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden beni telefonla arıyarak ekte gönderdiğim, Sakarya Valiliği Bayram Kutlama Resmi Töreninden bahsederek; Resmi Geçit Töreni'nin sonunda ve aksam 19 da yapacağımiz Fener Alayı yürüyüşünde Resmi Tören olmasından dolayı Kamyonla geçemiyeceğimi şifai olarak belirttiler.Şehirde gezip bayrak dağitıminda bir problem olmadığıni da belirttiler.Ben de yarın yine marşlar eşliğinde bayrak dağitıp şehirde gezeceğim.Tören alanından geçmiyeceğim,ayrıca Fener Alayı'na da kamyonla katılmayacağımı belirtir saygılar sunarım.
YASASIN CUMHURİYET..
BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN......