SATSO Başkanı Akgün Altuğ: "Sevgi varsa engel yok... "Her insan bir engelli adayıdır." Bu bilinçle engelli kişilerin sosyal yaşamda karşılarına çıkan zorlukları kaldıralım, daha duyarlı olarak tüm engelleri birlikte aşalım!"

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç: "Engelli yurttaşlarımız için hayatın daha kolay olduğu bir yaşam pratiğini kurmak, hepimizin ortak görevi olduğunu unutmamalıyız. CHP olarak engelli bireylerin hayatın her alanına katılımlarını ve erişimlerini sağlama taahhüdümüzü yineliyoruz."

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek:"en büyük engel SEVGİSİZLİKTİR. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar: "Herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmamamız gerektiği gibi en büyük engelin sevgisizlik ve duyarsızlık olduğu bilincindeyiz.
Destek olalım, birlikte mutlu olalım."

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten: “En Büyük Engel Sevgisizliktir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli kardeşlerimizin bu özel gününü tebrik ediyor; sevdikleri ile birlikte ömür boyu sağlık, sıhhat diliyorum."

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç: "Sevgi varsa engel yoktur. Engel olmayalım, farkında olalım. Engelleri beraber aşalım."

Türk-İş Konfederasyonu Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman: "Dünya Engeliler Gününü Kutluyorum Bu Vesile İle Hepimizin Bir Engelli Adayı Olduğumuzu Unutmayalım İhtiyacı Olan Engellilere Elimizden Gelen Yardımları Yapalım Sahip Çıkalım Birgün Değil Hergün Onlar İle Beraber Olalım Allahım Herkese Sağlık Versin"