Pandemi dolayısıyla 3 defa ertelenmek zorunda kalan Sakarya Barosu Olağan Genel Kurulu’nun yapılacağı tarih geçtiğimiz haftalarda netleştirilmişti. 

Buna göre; Sakarya Barosu’nun 54. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10-11 Temmuz 2021 tarihlerinde, 09.00-17.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 17-18 Temmuz 2021 tarihlerinde yine aynı yer ve saatte yapılacak.

BURAK VE AKIN ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ
3-4 Ekim’de başlayan genel kurul sürecinde mevcut başkan Abdurrahim Burak ile Sakarya Barosu avukatlarından Özgür Akın ve İlknur Ebiz Yıldız adaylıklarını açıklamış, ilerleyen süreçte ise mevcut başkan Abdurrahim Burak, ertelemeden dolayı fazla görev yaptığı için, Özgür Akın ise seçilmesi halinde yönetiminin görev süresi kısalacağından ötürü adaylıktan çekildiklerini açıklamıştı.

YILDIRIM ADAY OLUYOR
Konuya ilişkin açıklama yapmayan İlknur Ebiz Yıldız’ın tekrar aday olması beklenirken, serbest avukat Selahattin Yıldırım'ın 10-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Sakarya Barosu 54. Olağan Genel Kurulu'na aday olacağı öğrenildi.

Aynı zamanda Serdivan Belediyesi'nde MHP Meclis üyesi olan Selahattin Yıldırım'ın adaylığıyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı belirtildi.

SELAHATTİN YILDIRIM KİMDİR?
20/01/1977 Yozgat Akdağmadeninde doğmuş, ilk ve ortaokulu Kırşehir ili Kaman ilçesinde, liseyi ise Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olup,  2001 -2012 yılları arasında Kurum Avukatlığı, Hazine Avukatlığı ve Sakarya Muhakemat Müdürlüğü görevlerini yapmıştır. 2012 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışmaktadır. Halen Sakarya Barosu Disiplin Kurulu Üyesidir. 
Evli üç çocuk babasıdır.