Kocaali ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümüne ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Müge Anlı’da bugünkü canlı yayında gelen itiraflar izleyicileri şoke etti. Müge Anlı'da işlenen Şiar Kılıç olayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Anne Gülüzar Amanet, Hami'nin Şiar'ı dövdüğünü itiraf etti. Yayın sonrası Müge Anlı'ya konuşan Gülüzar Amanet, yangından önce Hami'nin, 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ı çivili sopa ile dövdüğünü ancak evi yakarken görmediğini ifade etti. Gülüzar'ın itirafının ardından Hami, Gülüzar'ın yanında olmadığını belirterek stüdyoyu terk etti ve yan stüdyoya geçti.

GÖZALTINA ALINDILAR
Gülüzar Amanet'in itirafları emniyet güçlerini harekete geçirdi. Müge Anlı yayınını ihbar kabul eden emniyet ekipleri, Atv canlı yayınında Şiar Kııç'ın annesi Gülüzar Amanet ve sevgilisi Hami'yi gözaltına aldı.

ÇİVİLİ SOPAYLA DÖVDÜ
Gülüzar Kılıç, Hami Kıcı'nın o gün kendisini döverken Şiar'ın araya girdiğini belirtti. Çivili sopayla dövdüğü Şiar Kılıç'ın eli ve ayağından kanlar gelmeye başlamış. Dayak sonrasında ağzından yeşil sıvılar gelen Şiar, sonrasında kendisinden geçmiş. Gülüzar yanan evde duvarlarda kan olduğunu da anlatarak 'Beni dövdü duvarlarda benim kanım vardı" dedi.

"ŞİAR ÖLDÜ DİYE BIRAKIP HASTANEYE GİTTİK"
Hami'nin dövdüğü Şiar'ın ağzından yeşil sıvılar geldiğini belirten Gülüzar Kılıç, çocuğun daha sonra kendinden geçtiğini itiraf etti. Hami'nin bunun üzerine şekerinin çıktığını belirten Gülüzar, onunla hastaneye gittiklerini söyledi. Hami'nin hastaneye gittiklerinde ağlamasının ise 'Şiar'ın öldüğünü sandığı için korktuğunu' itiraf etti. Gülüzar, Hami'nin kendisini Şiar'ı hastaneye götürmemesi için tehdit ettiğini de ifade etti.