Olayların programı Gazeteciler Soruyor yine karıştı. Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın çıldırdığı programda yer yerinden oynadı. Adapazarı Berberler Odası Başkanlığı Kongresi ile başlayan programın 2. bölümünde Sakarya’daki 61 oda başkanlığı konuşuldu. Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın,” Hepsi gitsin” dediği o anlarda Hakan Turhan ile Safa Polat bir anda okları Cumalı’ya çevirdi. Sert tartışmaların yaşandığı o anlarda Cumalı, “Yeter artık, SESOB Başkanı Hasan Alişan’da gitsin. Zirvede bıraksın” dedi.

Gazeteciler soruyor isimli tartışma programında yer yerinden oynadı. Oda seçimleri, 106 yataklı Acil Durum Hastanesi, Adapazarı Taşkısığı Mahallesi’ndeki patlayıcı depoları, koronavirüs vakaları, magandaların ele alındığı programa Safa Polat’ın isyanı damgasını vurdu.

Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı’nın sert eleştirileri yine ortamı gerdiği o anlarda Cumalı, “Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığı’na bağlı 61 oda var. Bu oda başkanlarından en az 55’i gitsin. Aday olmasın. Bıraksın gitsin” diye konuştu.