HALK54.COM

Gazeteci Zafer Tokuş moderatörlüğündeki programda konuşmacı olarak her hafta olduğu gibi gazeteciler Hakan Turhan, Safa Polat, Hüseyin Cumalı vardı. Hafta içi Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası kongresinde yaşanan gerginliğin ele alındığı programda gazeteci Zafer Tokuş ile gazeteci Safa Polat arasında oda başkanları üzerinden yaşanan tartışma ortamı çok ama çok gerdi. 

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Sakarya Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, Sakarya Terziler, Tuhafiyeciler, Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı İbrahim Çokluk, Sakarya Sandalyeciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Muhittin Kılıç’ın başkan seçilmesini gündeme taşıyan Zafer Tokuş, “Bu isimler yıllardır seçiliyor. Yeter artık” dedi.

Üyelerin bu isimleri başkan seçtiğini belirten gazeteci Safa Polat ise, “Üyeler seçtiğine göre her seferinde bu isimleri niye gündeme taşıyorsun! Burada algı var” dedi. Bu sözlerle başlayan tartışmada sinirler ok gibi gerildi.