HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Adapazarı Çark Caddesi'nde bulunan biri siyah biri beyaz olmak üzere iki köpek, araç sürücülerini canından bezdirdi. Sürücülerin iddiasına göre iki köpek, caddede yavaş giden araçların lastiklerini ısırarak parçalıyor. 

Bu konuda mağdur olan araç sürücülerinden biri de Merkez Taksi Durağı'nda taksi şoförlüğü yapan İsmail Bahçivan oldu. Bahçivan, köpeklerin yavaş giden araçların lastiklerinin ısırarak parçaladığını belirterek, konuyu belediye yetkililerine söylediklerini ancak köpeklerin kulağında küpe olduğu için herhangi bir müdahalede bulunulamadığını söyledi.

Taksi şoförü İsmail Bahçivan, "Gümrük önündeki ışıklarda biri siyah biri beyaz olmak üzere iki köpek yoldan geçen araçlara süratli olmadıkları için yavaş gittiklerinden dolayı araçların lastiklerini ısırarak parçalıyorlar. Bu konuda mağdur olan kişilerden bir tanesi de benim. Konuyla ilgili belediyeye müracat ettik. Bize  kulaklarında küpe olduğu için bu hayvanlara herhangi bir müdahalede bulunamayacaklarını söylediler. Bu köpekler sadece lastiklerimizi ısırıyorlar. Yarılan lastiğimi lastikçiye götürdüğümde bir lastiğin 550 lira olduğunu söyledi. Çok mağduruz, yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz. En azından bu hayvanları şehir içinden uzak bir yere götürsünler. Bu köpekler herkesi mağdur ediyor." diye konuştu.