“BEKLEMEDİĞİ MİSAFİR GELDİ”

“Dolunaya Sor Beni” adlı ilk şiir kitabı yayınlanan Taraklı’nın eski Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman kitabı ilk eline aldığında ilginç anlar yaşadı. Taraklı Eski Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ın “Dolunaya Sor Beni” adlı ilk şiir kitabı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Sadece Tacettin Özkaraman’ın ailesi ve yakın dostu yazar Fahri Tuna’nın katıldığı kitap tesliminde çok ilginç anlar yaşandı Yazar Fahri Tuna ve Özkaraman Ailesi tarafından hazırlanan kısa program Tacettin Özkaraman’ın hayatına damgasını vurdu.

Yazar Fahri Tuna ve Özkaraman aile fertleri tarafından Tacettin Özkaraman’ın yirmili yaşlardan beri yazdığı gurbet, sevgi, merhemet, vatan, din, İslam, Turan, modernizim eleştirisi temalı şiirlerin bir kısmı derlendi. Ardından kitap haline getirildi.Tacettin Özkaraman’dan habersiz yapılan bu çalışmalar tamamlandığında önceki gece bir program yapıldı.

Özkaraman ailesi ve Yazar Fahri Tuna’nın katıldığı program öncesinde Tacettin Özkaraman’a önemli bir misafir geleceği bildirilmişti.Misafirin geleceği saatte Özkaraman’a sürpriz yapılarak yayınlanan şiir kitapları teslim edildi.Son derece duygulanan Tacettin Özkaraman’ın bu mutlu anına eşi Nemciye Özkaraman,damadı İlhan Bilgi ve Özkaraman ailesinin tüm fertleri eşlik etti. Tacettin Özkaraman kendisi için yapılan sürpriz sonrasında çok duygulandığını belirterek “Dolunaya Sor Beni” isimli kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şiir kitabının yayınlanmasında büyük emeği olan yazar Fahri Tuna’da Tacettin Özkaraman’ın kalan ömrünü şiir gibi, şiirce, şiirle dolu olmasını dilediğini belirterek “Nice şiirlere ve şiir kitaplarına” ifadelerini kullandı  Özkaraman “Dolunaya Sor Beni” adlı ilk şiir kitabını imzalı olarak yazar Fahri Tuna’ya ve İzzettin Kömürcü’ye takdim etti.