İki adayın çıktığı Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği'nde gerçekleştirilen genel kurulda aday olarak gösterilen başkan yardımcısı İlhan Sarı ve Hendek İlçe Temsilcisi Ahmet Bayraktaroğlu secimde çıkan belirsizlik sonucunda adaylıktan vazgeçti. İki ismin fikir birliğine vardığı ve aday gösterdiği Volkan Terzioğlu göreve geldi. 

Yeni Başkan Veteriner Hekim Volkan Terzioğlu yaptığı açıklamada, “Bizler Birlik için daha güçlü kararlı bir şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Amacımız her zamanki gibi üretimi arttırmak ve üreticinin dertlerine çare olmaktır. Allah şimdiden yolumuzu açık etsin. ” diye konuştu.

Eski Başkan İrfan Demiray ise zor ve çekişmeli bir seçimin ardından geçtiklerini belirterek “Bizim için zor ve çekişmeli bir seçim oldu doğrusu. En iyisi kazansın dedik üreticinin derdinden anlayan birisi olsun dedik. Kim birlik için faydalı olacaksa o görevi sürdürsün istedik. Üretimlerimizin takdiri ise Volkan Terzioğlu oldu. Birliğimiz için hayırlı olsun inşallah. Oy kullanan tüm üreticilere de sonsuz  teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.