HALK54.COM
Sakarya'da artan başıboş sokak köpeği şikayetlerine bir yenisi Sakarya Üniversitesi Kampüsü ve Teknokent'te eklendi.

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ
Kampüste ve Teknopark alanında sürü şeklinde gezen sokak köpekleri nedeniyle çalışanlar ve öğrenciler tedirgin olurken, çok sayıda şikayet gelmesi üzerine Teknokent yönetimi harekete geçti.

"SOKAK KÖPEKLERİNİ BESLEMEYİN"
Teknokent yönetimi, başıboş sokak köpeklerinin Teknopark etrafında çoğalmaması ve sürü halinde gezmemeleri için firmalara, personellerin teknopark bina etrafına ve otopark alanlarına su, süt vb. yiyecek-içecek bırakmaması ve köpeklerin beslenmemesi gerektiği belirtilen bir mesaj yolladı. Mesajda firma yöneticilerinin bu konuyu personelleriyle paylaşması ve uyarıyı dikkate almalarının sağlanması gerektiği ifade edildi. 

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Sakarya Üniversitesi Kampüsü ve Teknokent alanı içerisindeki başıboş köpekler çalışanlar ve öğrenciler için tehlike oluşturmaktadır. Çalışanlar ve öğrenciler tarafından Teknokent Yönetici Şirketimize, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına sürekli şikayetler iletilmektedir.

Hayvanlar için teknopark bina etrafına ve otopark alanlarına teknopark etrafında çoğalmalarını ve ayrılmamalarını sağladığından, su, süt vb. yiyecek-içecek bırakılmamalı ve beslenmemeleri gerekmektedir.

Konuyu personelleriniz ile de paylaşmanızı ve dikkate almalarını sağlamanızı önemle rica ederiz.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz."