Sakarya Valiliği, Anadolu TEM Otoyolu Ankara istikametinde yol çalışması olacağını ve yolun tek şeritten verileceğini açıkladı.

VALİLİĞİN O AÇIKLAMASI

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nden bildirildiğine göre; Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan otoyollarda yürütülmekte olan "Trafik Yönetim Sisteminin Genişletilmesi Yapım İşi" (TYS) projesi yüklenici PROLİNE Bilişim Sistemleri ve Ticaret A.Ş taahhüdünde devam etmektedir.

Söz konusu iş kapsamında; O-4 Otoyolu Adapazarı Kavşağı Güneybatı mevki (Kontrol Kesim No: O-4/18/12+250/ Ankara Yönü) Değişken Mesaj İşaretinin otoyol üzerine montajlama çalışmaları yapılacak olup, 22.07.2020 Çarşamba günü (Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece) 02:00-04:00 saatleri arasında DMİ Ekran Montajı yapılırken otoyol üzerindeki trafik tek yönlü olarak kısa süreli aralıklarla trafiğe tamamen kapatılacaktır.

Çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınacak ve onaylı trafik projesine göre gerekli trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.