Derneğe kayıtlı üyelerin 4/3’ünün katılımı ile gerçekleşen genel kurulda halihazırdaki Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Lüleci Genel Kurulun açılış konuşmasını yaparak geçmiş dönem yapılan çalışmaların raporunu Dernek üyelerine  sunumunu yaptı. Dernek kurulduğundan bu yana emeği geçenlere de TKGD adına teşekkür etti. 

Üyeler tarafından oylanarak derneğin kurucu üyelerinden seçilerek Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına  Nebiye Güner Gezgin, Divan Başkan yardımcılıklarına ise Günay Yazıcıoğlu, Hüseyin Balta, Bülent Mangıroğlu, Gülsinem Sezer ve Nevran Karaca seçildi. 

1 dakikalık saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu, sonrasında da seçime geçildi. Seçimde Divan’a tek liste ulaştı. Genel Kurula katılan üyelerin tamamının oy birliği ile listede yer alan yönetim kurulu göreve seçildi. Seçilen listedeki yönetim önümüzdeki hafta  biraraya gelerek aralarında görev dağılımı  yapacaklarını ve çalışma programlarını hazırlayacaklarını  ifade ettiler. 

Divan Başkanı Nebiye Güner Gezgin dilek ve temenniler gündem maddesine geçerek, söz almak isteyen olup olmadığını sordu, söz almak isteyen üyelere söz hakkı verdi. Söz alan üyeler de yeni yönetimin başarılı olacağına, güzel işlere imza atacağına inandıklarını ifade ederek başarılar diledi. Divan Başkanı Nebiye Güner Gezgin eski ekibe emekleri ve gayretli çalışmaları için teşekkür edip, yeni yönetime başarılar dileyerek genel kurulu kapattı.