ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz koronavirüs nedeniyle sevdiklerimizi korumak için evlerimizde kutlayacağımız bayram vurgusu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram sevinçtir, mutluluktur. Hayatı sükunet ve huzura dönüştüren, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren özel ve güzel günlerdir. Bu müstesna günlerin, sevinç ve mutluluklarımızı paylaşarak artırmamıza, milli ve manevi birliğimizin en üst seviyede yaşanmasına, dostluklarımızın tazelenmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle maalesef, bu bayram biraz farklı olacak. Bu özel günlerin güzelliği olan büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz. Küçüklerimizi kucaklayamayacak, hısım, akraba ve dostlarımızı ziyaret edemeyeceğiz. Biz de, göz göremezse gönül sever kavlince, sevdiklerimizle gönülden bayramlaşacağız ve sevdiklerimizi görüntülü arayıp yüzlerimizdeki tebessümü görmekle yetineceğiz. Ancak, her ne şartta olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramı da sevince dönüştüreceğiz. Bayramı evlere sığdırıp gelecek bayramlarda daha neşeli, daha sağlıklı ve daha coşkulu sarılacağız birbirimize. Bu bayram evlerimizde olsak ta, bayramların birlik ve beraberliğin harcı olduğunu hep hatırlayacağız”.

“Bu duygularla, başta Anadolu Aslanları İşadamları Derneğimizin kıymetli üyeleri olmak üzere, iş dünyasının, Sakaryalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlarım. Bayramın kalplerimizi coşturmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, umutlarımızı yeşertmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Sağlıklı nice bayramlarda buluşmak dileğiyle “Evde Kal Sakarya” dedi.