SALGIN SÜRECİ

Hafta sonu yapılacak olan sınava girecek olan üniversite adaylarına başarılar dileyen Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Azimle ve gayretle çalışarak bu sınava hazırlanan tüm adaylara başarılar diliyorum. Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle ara verilen eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimiz derslerini uzaktan tamamladı. Bu zor dönemde alınan önemli tedbirler kapsamında sınavlara girecek tüm kardeşlerime Allah’tan zihin açıklığı diliyorum. Üniversite hayali kuran herkesin sınavda hayallerine kavuşması tek temennimizdir.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Gelecekteki hedeflerine ulaşmak adına önemli olan bu sınav, öğrencilerin hayalini kurdukları üniversite ve meslek yolunda sadece bir adımdır. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan sınav süresi boyunca; gençlerimizin ve üniversite hayali kuran adayların salgın sürecinde evlerinde hazırlandıkları bu sınavın sorunsuz, güvenli ve rahat bir ortamda gerçekleşmesi için azami gayret göstereceğiz.

BİZ YANINIZDAYIZ

3 ayrı oturumda yapılacak bu sınavda öğrencilerimiz için otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Zabıta ekiplerimiz ve 444 54 03 numaralı iletişim merkezimiz sınav günü gelen talepler için hassasiyetle görev yapacak. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyor, bir kez daha başarılar diliyorum.