Türk Telekom’un üst düzey yöneticileri; Uslu Bilgi Teknolojileri’nde

Ziyaretlerin bugünkü durağı, Türk Telekom Grubu,  Kocaeli ve Sakarya illeri Entegre Dağıtım Merkezi Uslu Bilgi Teknolojileri Tic. A.Ş oldu. Türk Telekom grubu, Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Ersoy'un, Uslu Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Umut Özgür Uslu ve ekibi ile bölge ve sektörle ilgili bilgi ve değerlendirmelerde bulunduğu ziyarette, 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı strateji ve hedefleri, sektörün ve iş ortaklarının beklenti, öneri ve geri bildirimleri konuşulan konular arasındaydı.

Burak Ersoy, Uslu Plaza'da gerçekleştirdiği tanışma ziyareti sonrası, Uslu Bilgi Teknolojileri Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Umut Özgür Uslu, Türk Telekom Grubu Kuzeybatı Toptan Satış Grup Müdürü Mert Aysal, Türk Telekom Grubu Körfez Bölge Satış Müdürü Nadir Güner, Körfez bölge Perakende Satış Müdürü Abdulselam Zurel, Türk Telekom grubu Körfez Bölge Yöneticileri Yasin Ersöz, Yalçın Böyük ve Muhammet Sait Görgülü, Uslu A.Ş Koordinatörü Ali Çelik, Uslu A.Ş Müdürü Haldun Şahingözü ve beraberindeki, Türk Telekom Grubu Genel Müdürlüğünden katılan şirket üst yönetim mensubu heyet ile Kocaeli ve Sakarya illerinde Uslu Entegre Dağıtım merkezine bağlı satış noktalarına ziyaretlerde bulundu.

Hem Sakarya'lı hem de Sakarya sevdalısı olan İş insanı Umut Özgür Uslu tarafından, Burak Ersoy'a 54 numaralı Sakaryaspor forması hediye edildi. Türk Telekom, ülke de iletişim alt yapılarında sıkıntı yaşanmaması adına gece gündüz demeden çalışmalarını ve yatırımlarını sürdürüyor. Sahaya inen üst yönetim kadrosu teftişlerini de sıkı bir şekilde sürdürüyor.