Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı Muharrem ayı münasebetiyle Ağa camii önünde vatandaşlarımıza Aşure İkramında bulundu.

MHP TBMM Grup Başkan Vekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Geçmiş Dönem MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP Sakarya İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Sakarya İlçe Başkanları, MHP Belediye Meclis Üyelerininde katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu yapmış olduğu açıklamada, "Muharrem ayı münasebetiyle Azîz Şehitlerimizin ruhlarına hitaben vatandaşlarımıza Aşure İkramında bulunduk. Aşure birlik beraberliğin, paylaşmanın, hayır işlemenin timsalidir. Aynı zamanda Aşure Kerbela'da İslam aleminin içine ekilen fitnenin alevlenmesi Hz. Hüseyin ve birçok Müslümanın şehit edilmesi sebebi ile büyük bir acıyıda bizlere hatırlatır. Bu vesile Kerbela şehitlerimizi de yad ediyoruz. Aşure birlik, beraberliktir. İkramda bulunduğumuz Aşurenin Aziz Türk Milletinin, İslam aleminin birlik beraberliğini pekiştirmesi, Vatan topraklarımız ve İslam alemi üzerinde kirli hesaplar yapanların tuzaklarının başlarına yıkılması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile Allah Cennet Vatanımızı ve İslam alemini içeride ve dışarıda her türlü felaketlerden, fitne tohumu ekenlerden, muhafaza eylesin. Allah niyetlerimizi kabul eylesin" dedi.