Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı, gençlere 'aşı olun' çağrısında bulundu.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu yaptığı açıklamada; "Gençlerimizin Aşı olması hayati önem arz etmektedir, Gençlerimiz Aşı için bir takım şer odakları tarafından yürütülen karalama kampanyalarına, gerçeği yansıtmayan, bilime aykırı algı operasyonlarına kulak asmamalıdır. Gençlerimiz daha fazla taşıyıcı oldukları için istemeden fark etmeden virüsü etrafındakilere daha hızlı taşımaktadır. Gençlerimizin kendileri için aziz Milletimizin sağlığı için, Sağlık Bakanlığımıza, Bilim insanlarımıza güvenmeli, Bilim Kurulumuzun haricinde yapılan açıklamaları dikkate almadan bir an evvel Aşı olmaları gerekmektedir dedi. Sofuoğlu ;Gençlerimizin geleceğe sağlıklı koşmaları için Aşı olmaları gerektiğini vurgulayarak 19 - 30 Ağustos tarihleri arasında 17-25 yaş aralığı aşı olan 20 gencimize Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ü hediye ediyoruz açıklamasını yaptı. Kampanyaya dair Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ;Gelecek Sizsiniz, Siz Geleceksiniz!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sağlıklı gelecek inşaa etmek için Aşı olmaya davet ediyoruz.

Haydi sende şimdi Aşını ol!

19 Ağustos -30 Ağustos tarihleri arasında 17-25 yaş aralığı aşı olan 20 gencimize Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ü hediye ediyoruz.

Belirttiğimiz tarihler ve yaş aralığında aşı olan 20 gencimizin yapması gereken Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığına müracaat etmektir.

Aşı olalım geleceğe sağlıklı koşalım." ifadelerine yer verdi.