Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılım sağladığı programa Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanlığı 20 otobüs yaklaşık 1000 Ülkücü Genç ile büyük katılım sağladı. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen 'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na Türkiye'nin her bölgesinden 100 bin genç katılım sağladı. Son zamanlarda Avrupa Ülkeleri ve ABD' nin Ülkü Ocaklarına yönelik terör araştırma raporuna karşılık Ülkü Ocakları 100 bin genç ile cavap verdi. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Türk Gençliği Büyük Kurultayında konuştu. Yıldırım, ''Türk Gençliği Büyük Kurultayımız; Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefi ile atmış olduğumuz bir inanç adımı, bir kararlılık vesikasıdır.Türk Gençliği Büyük Kurultayı, Ülkücü Türk gençliğinin; Gelecek bin yıllara sözüdür! Milletinin İstikbaline dair beyanıdır!'' dedi.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu yapmış olduğu açıklamada ;Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından 9 Ekim Cumartesi Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdiğimiz 'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na Sakarya olarak büyük katılım sağladık. 100 Bin gencin katılım sağladığı Kurultay’ımızda dosta güven düşmana korku verilmiştir. Necip TÜRK Milletine art niyet besleyenlerin Türk Milletinin 57.Alayı Ülkü Ocaklarını geçmelidir. Yüreği iman dolu, kalbi vatan sevgisi ile çarpan, Türk milletinin geleceği olan Ülkücü Milliyetçi Hareketi hiç kimse aşamayacak, kutlu ilerleyişimizi hiç bir şer odağı aksatamayacaktır. Bugün PKK, PYD, FETÖ'nün finansal kaynağı olan terör Devletinin Ülkücü Milliyetçi Hareketi terör örgütü olarak görmesi bizler için Şereftir. Ülkücü TÜRK Gençliği olarak her alanda donanımlı kadrolarımızla TÜRK Milletini daha ileriye taşıyacak, Türk ve İslam düşmanlarına geçit vermeyeceğiz. Cumhuriyete 100 yıllık yemin, Ülküye Ömürlük Sadakat şuuru ile Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Yolbaşçımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın önderliğinde gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız. 

Türk Gençliği Büyük Kurultay’ına Sakarya olarak büyük katılım sağladığımız programda tüm kardeşlerimize teşekkür ederim." dedi.