Kanlı olay Adapazarı Adnan Menderes Caddesi Yeni Cami karşısındaki bir iş hanında meydana geldi. İş merkezinde bulunan bir işyerinde çalışan kadının yanına eski erkek arkadaşı geldi. Eski arkadaşıyla görüşmek için ısrar eden Turgay D. İsimli şahıs ile Selçuk D. İsimli şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışma an be an büyürken, taraflar sille tokat birbirine girdi.

Kavganın büyümesiyle birlikte iddiaya göre Turgay D. İsimli şahıs Selçuk D.’yi kalçasından bıçakladı. Kanlar içinde kalan ikişi yine kavga ederek merdivenlerden aşağıya kadar indi. İş Merkezi önünde bir tabureye kanlar içinde oturan Turgay D. İle Selçuk D. Arasındaki kavga burada da sürdü. Polis ve ambulans ekiplerinin bekleyişi sırasında Selçuk D. “ Hem evlisin, hem de dul bir bayanın peşini bırakmıyorsun” diye bağırmaya başladı.

Bu sırada taraflar bir kez daha birbirine girdi. Her iki tarafında ağzından, burnundan ve kafasından kan geldiği o anlarda çevredeki vatandaşlar iki tarafı güçlükle zapt etti. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla hastanelere nakil edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli delil ve bilgi toplama işinden sonra hastanelerde yaralıların ifadesine baş vurdu.

Öte yandan kendisinin bir işyerinde çalıştığını belirten kadın ise, “Ben dul bayanım. Ekmeğimdeyim. Ar8kadaşlığımız bitti ama peşimi bırakmıyor. Olay buralara geldi” dedi. Polis kanlı olayla ilgili soruşturma başlattı.