HACIOĞLU: ZEKAT ALIYORUM
Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu kendi esnafı için yardım ve zekat topladığını belirterek, "Ben oda başkanıyım. Her kesimden yardım alıp bu Pandemi sürecinde esnafıma dağıttım. Yardım kolileri aldım, erzak aldım, zekat aldım ve hepsini dağıttım. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve bize yardım eden herkese teşekkür ederim. Ben yardım alırım, esnafım için toplarım. Pandemi sürecinde bunu yaparım" dedi.

BERBERİN SIKINTISI YOK
Üyelerinin bir tek saat sıkıntısı olduğunu belirten başkan Hacıoğlu, “Benim esnafımın Bağ-Kur ve Sigorta borcu dışında tek sıkıntısı mesai saatleridir. Şu anda saat 10.00 ile 20.00 arasında işyerlerini açıyoruz. Bu bizim için çok büyük sıkıntı oluyor. Biz, mesai saatlerinin en azından sabah 08.00 ile 21.00 arasında olmasını istiyoruz. Çünkü vardiyasından çıkan, işyerine erken gelenler sıkıntı yaşıyor. Biz de sıkıntı yaşıyoruz. Erken açarsak hem sıkışma olmaz, hem de hizmet ağımız genişler. Bunun dışında sıkıntımız yok” diye konuştu.

KİMLER KATILDI!
Gazeteci Zafer Tokuş’un sunduğu gazeteci Hüseyin Cumalı ile Gazeteci Hakan Turhan’ın katıldığı program bu hafta Serdivan’da bulunan ‘Gönül Kahvesi’nde Pandemi kurallarına göre yapıldı. Saat 21.00’de başlayan programa Sakarya Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ali Ak, Sakarya Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkan Yardımcısı Özlem Akyel, Sakarya Berberler Odası Başkanı  Haluk Hacıoğlu, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Cevat Demir, Adapazarı Katlı Pazar Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hocalar, esnaf temsilcileri katıldı.