TV 264 ekranlarında her hafta Cuma Akşamları saat 21.00’de ekranlara gelen “Gazeteciler Soruyor” isimli programa katılan Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı ve Yeni Sakarya Gazetesi Genel Müdürü Zeki Aydıntepe meslektaşların sorularını yanıtladı. Gazeteci Zafer Tokuş'un moderatörlüğünü yaptığı programda Sakarya Büyükşehir Belediyesi merhum Başkanı Aziz Duran isminin kentte bir yere verilmesiyle ilgili gündem masaya yatırıldı.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’in geçen hafta gündeme taşıdığı “Merhum Aziz Duran’ın ismi Donatım Park’a verilsin” çıkışını olumlu bakan ve Ecevit Keleş’e methiyeler düzen Gazeteci Aydıntepe, program sırasında CHP’li Adapazarı Meclis Üyesi Haluk Akbay’ın Cumalı’ya attığı “Merhum Başkan Aziz Duran’ın ismi mutlaka verilmelidir” çıkışı sonrasında CHP’li Akbay içinde methiyleler düzdü.

AK Parti’ye yakınlığıyla tanınan Aydıntepe’nin CHP’lilere methiyeler düzmesiyle birlikte Gazeteci Cumalı’nın “CHP’yi de çok övüyorsun” sözü üzerine Aydıntepe “Bir onlardan teklif almadım. Onlarda milletvekilliği için  teklif ederlerse düşünürüz” dedi.