Haftanın Karizması
Mehmet Barutçu
İş İnsanı

Siyaset dilinin her geçen gün karşılıklı kirlendiği ülkemizde bir zamanlar karşılıklı yapılan ilkeli, seviyeli, saygın ve dürüst siyaseti hepimiz arar olduk. Hakaret ve riyadan uzak siyasete ihtiyacımız olduğumuz tamda şu günlerde aklımıza bir zamanlar siyasetin tam göbeğinde olan bir isim, adam gibi adam olan, siyaseti halka hizmet için yapan, siyaseti seviyeli, ilkeli, dürüst ve saygın bir şekilde yapan ANAP Akyazı İlçe Başkanı Mehmet Barutçu geldi. Akyazı’nın kalkınması ve ilerlemesi için yıllarca mücadele eden, siyaseti birileri gibi sözde değil gerçekten ‘halka hizmet hakka hizmet’ anlayışıyla yapan iş insanı Mehmet Barutçu, her zaman ki ‘dik’ duruşu, efendiliği, bugünkü bir çok siyasetçide olmayan adamlığı ve kibarlığının yanı sıra yılların verdiği iş ve siyaset tecrübesiyle bu haftanın en karizması oldu. 

Haftanın Siyasetçisi
Muhsin Zurnacı
AK Parti Ferizli İlçe Başkanı

Sakarya’nın son yıllarda ön plana çıkan ilçelerinden biri olan Ferizli ilçesi ekonomik anlamda hızla gelişmeye devam ediyor. Tarım ve hayvancılıktan sonra çevreye saygılı sanayinin hızla geliştiği ilçede binlerce çalışan iş sahibi oldu. İlçenin bu denli hızlı gelişmesine büyük pay sahibi olanların başında gelen AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı ekibiyle birlikte yoğun çalışmalarına devam ediyor. İlçenin sevilen ve sayılan bir ismi olan Başkan Muhsin Zurnacı “halka hizmet hakka hizmet” anlayışıyla 7/24 çalışmaya devam ederken ilçe halkıyla her platformda bir araya gelmeye de devam ediyor. Son aylarda pandemi önlemleri kapsamında çalışmalarına iyice ağırlık veren Başkan Muhsin Zurnacı bir çok siyasinin yerinde saydığı günümüzde yaptığı başarılı çalışmalar, mütevazi kişiliği ve ilçeye kazandırdığı hizmetlerle bu haftanın rakipsiz siyasetçisi oldu. 

Haftanın Başkanı
Ahmet Akdardağan
Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı

Ekip arkadaşlarıyla birlikte hafta içi Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı makamında ziyaret eden Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan üyelerinin ve esnafın sıkıntılarıyla beklentilerini aktardı. Bakkal amcanın sıkıntılarının pandemiyle birlikte daha da arttığına dikkat çeken Başkan Ahmet Akdardağan, Başkent’te yaptığı seri ziyaretler ve girişimlerle bu haftanın başkanı oldu. 

Haftanın İş İnsanı
Beşir Zengin
İş İnsanı

İş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Zenginler Karoser Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Zengin, bu hafta köşemize konuk oldu. Sakarya’da ciddi yatırımları olan ve yatırımları için her zaman Sakarya’yı tercih eden iş insanı Beşir Zengin, ekonomi piyasalarında müteşebbis yanıyla da dikkat çekiyor. Pandemi ile birlikte gelen ekonomik sıkıntılara rağmen Milli ve Yerli yatırımlarını sürdürmeyi devam eden Beşir Zengin, istihdama yaptığı katkılar, yan sanayiye verdiği büyük destek ve yeni ekonomik yatırımlarıyla bu haftanın iş insanı oldu.   

Haftanın Muhtarı
Cihan Çakırsoy
Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı

Sakarya’nın çalışkan muhtarlarının öne çıktığı ‘haftanın muhtarları’ köşesinde yine çalışmalarıyla göz dolduran hem başkan hem de muhtar olan Cihan Çakırsoy ile beraberiz. Son yıllarda çalışmalarıyla göz dolduran Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ile birlikte ilçeye hizmet getirme adına taşın altına elini sokan Söğütlü Muhtarlar Derneği Başkanı Cihan Çakırsoy, 7/24 ve 365 gün çalışıyor. Aynı zamanda Söğütlü Cami Cedit Mahallesi Muhtarlığı’na yapan Cihan Çakırsoy, ilçedeki 23 mahalle ve 15 bin nüfusun yanı sıra mahallesindeki vatandaşlarla kurduğu diyalog, getirdiği hizmetler, halkın sorunlarıyla dertlenmesi ve çözüm odaklı çalışmaları ve tabi ki çalışkanlığıyla bu haftanın muhtarı oldu. 

Haftanın Müdürü
Murat Bilgiç
Geyve Belediyesi Zabıta Müdürü

Tarımsal yatırımları ve üretime yaptığı katkılarla dikkat çeken Geyve’de halkın güvenilir gıda maddesi tüketmesinden, ilçedeki kamusal düzenin korunmasına kadar bir çok alanda görev yapan Geyve Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin başındaki isim olan Murat Bilgiç ‘mükemmeliyetçi’ yapısıyla her zaman dikkat çekmiştir. Yaptığı her işin hakkını vermek için ekip arkadaşlarıyla mesai gözetmeden çalışan Murat Bilgiç ilçe genelinde yaptığı hizmet odaklı ve herkese eşit mesafedeki çalışmaları, çalışkanlığı ve adamlığıyla bu haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın Eğitimcisi
Eşref  Başer 
Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü

Zordur eğitimci olmak, zordur insanla uğraşmak, zordur binlerce öğrencinin eşit ve kaliteli eğitimi almasını sağlamak, zordur ülkemizde bazı sıkıntıları aşmak. Bu sıraladığımız ve sıralayamadığımız sıkıntıları aşmak için, bir insana kaliteli eğitim vermek için çok ama çok mücadele etmek lazım. İşte bugün kaliteli eğitim ve öğrencileri için yıllardır canla başla mücadele eden bir eğitimciyle birlikteyiz. Eğitim çıtasının yükselmesi için ekibiyle birlikte mücadele eden Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer bilgisi, tecrübesi, eğitime verdiği önem, bütün öğrencilerine gösterdiği sevgi ve bitmek bilmeyen enerjisiyle bu haftanın en iyi eğitimcisi oldu. 

Haftanın Doktoru
Op. Dr. Ali Fuat Varlı
Özel Adatıp Hastanesi KBB Uzmanı

İşine aşık tıp insanlarını konuk ettiğimiz köşemizde bu hafta yine işine aşık bir isim olan Özel Adatıp Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Operatör Doktor Ali Fuat Varlı konuk oldu. Havaların soğumasıyla birlikte burun ve boğazlarından rahatsızlanan hastaların tercih ettiği KBB Uzmanı Op. Dr. Ali Fuat Varlı yine işitme sorunu olanların çare aradığı bir tıp insanı olarak yoğun mesai harcıyor. Burundan nefes alma veya burun estetiği olmak isteyenlerin başvurduğu ve burun estetiği ameliyatlarında piezo yöntemi uygulayan güler yüzlü, tatlı dilli ve çalışkan bir isim olan Op. Dr. Varlı son aylardaki başarı dolu grafiğiyle bu haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın Gezgini
Zerrin Çağlayan Anıl

Sakarya basınında uzun yıllar görev yaptıktan sonra bir ara eşiyle birlikte gıda sektörüne yönelen Zerrin Çağlayan Anıl şu sıralar Ege denizinin tadını çıkartıyor. Eşiyle birlikte Ayvalık ve çevresinde uzun bir tatile çıkan Zerrin Çağlayan Anıl İzmir ve çevresi başta olmak üzere her hafta bir bölgeyi geziyor. Uzun yıllar iş hayatının verdiği stresi Ege bölgesini gezerek atan Zerrin Çağlayan Anıl herkesi kıskandıran bu turistlik gezileriyle bu haftanın en gezgini oldu. 

Haftanın Unutulmazı
Tuncer Tepe
İş İnsanı

Sakarya’nın unutulmaz iş insanları arasında yer alan Tuncer Tepe sadece iş dünyasının değil Sakaryaspor camiasının da unutamadığı isimlerden birisidir. Sakaryaspor Başkanı iken taraftar için deplasmana uçak kaldıran efsane başkan Tuncer Tepe yeşil siyahlı takımın elde ettiği büyük başarılarda imzası vardı. Sakarya ekonomisine her zaman artı değer kazandıran ve ilin istihdamına her zaman destek olan Tuncer Tepe bu haftanın unutulmazı olarak zirvenin sahibi oldu.   

Haftanın Gazetecisi
Alaattin Onur
Akyazı Net Haber sitesi

Sakarya’nın sıkı ve güvenilir haber sitelerinden olan Akyazı Net Haber Sitesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Alaattin Onur, imza attığı gündem haberlerle tanınıyor. Akyazı ve çevresini iyi bilen Onur, ilçenin hak ettiği yere gelmesi için yıllardır yaptığı mücadeleyle kamuoyunun takdirini topluyor. Akyazı Belediyesi başta olmak üzere bir çok sıkıntı ve yanlış üzerindeki sır perdesini aralayan Akyazı Net Haber Sitesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Alaattin Onur ilkeli, objektif, cesur, hızlı ve güvenilir haberleriyle bu haftanın en iyisi olarak zirvenin sahibi oldu. 

Haftanın Kılıbığı
Erhan Tandoğan 
Gazeteci

Sakarya’da çok ama çok kılıbık erkek var. Bulaşık ile çamaşırı yıkayıp, kılıç gibi ütüyü yapıp, evin tozunu aldıktan sonra yorgunluk kahvesi içen bu arkadaşlara saygımız var. Burada kılıbıklık kavramı kişiden kişiye değiştiği için biz onlara kılıbık derken onlar kendilerine ‘biz eşimize değer veriyoruz. Eşimizin elleri sıcak sudan soğuk suya girip yıpranacağına bizim ellerimiz yıpransın. Biz böyle düşünüyoruz. Dolayısıyla biz kılıbık değil de çağdaş erkekleriz’ diyorlar. Evalla, dedik ya herkese ve görüşe saygımız var. Neyse biz asıl konuya gelelim. Bu hafta köşemize konuk ettiğimiz gazeteci Erhan Tandoğan nasıl bütün kılıbıklara fark attı! Nasıl bu haftanın lideri oldu! Anlatalım. Her kılıbık gibi Erhan Tandoğan güne sabah kahvaltısını hazırlamak ile başlayıp, işten eve geldikten sonra iki tencere yemek atıp, ardından bulaşıktı, çamaşırdı, ütüyle devam eden rutin işlerini yapıyor. Ama gazeteci Erhan Tandoğan bütün bu yaptıklarının dışında haftanın 1 günü “köşe bucak” denilen genel temizliğini aksatmıyor. Ufak tefek olduğu için kanepe altlarına kadar temizlik için giren, kapıların pervazlarındaki tozları da alan, çaydanlıklardaki kireçleri her hafta mutlaka kaynatan Gazeteci Erhan Tandoğan bu haftanın en iyi kılıbığı olarak zirvenin sahibi oldu. 

Haftanın Lezzet Ustası
Davut Polat
Polatlar Sultanseki

Sakarya’da lezzet tutkunların uzun yıllardır tercih ettiği Polatlar Sultanseki Et ve Kebap Restaurantlar zincirinin Yönetim Kurulu Üyesi Davut Polat bu hafta köşemizin konuğu oldu. Serdivan Bağlar Caddesi’nde ve Serdivan Medeniyet Bulvarı’nda iki ayrı işyeri bulunan güçlü markanın tanınmış ismi Davut Polat, gıda sektörüne yaptığı ciddi yatırımlarla tanınıyor. Steak, kebap, köfte ve et yemekleri üzerine harika lezzetlere imza atan Polatlar Sultanseki Restaurantlar Zinciri’nin Yönetim Kurulu Üyesi Davut Polat, “Kalite asla ve asla tesadüf değildir. Sizi tercih eden misafirlerinizin damak zevkine hitap etmek için mutlaka işin içine sevginizi katmanız gerekmektir. Polatlar Sultanseki olarak kırmızı etinden baharatına, suyundan sebzesine kadar  bütün malzemelerimizin taze, organik,yöresel, kaliteli ve bilindik yerden temin ediyoruz. 2003 yılından bu yana kendi yetiştirdiğimiz hayvanlarımızdan temin ettiğimiz kırmızı eti tercih ediyoruz” diyen ünlü şef Polat Sakaryalılara kaliteli ve ekonomik lezzetleri sunmasının yanı sıra kebaplarındaki o muhteşem tat, güler yüzlü karşılaması, hijyene verdiği önem ve lezzet tutkunlarından aldığı puanlarla bu haftanın en iyisi oldu.

Haftanın Mekanı
Edeler Gurme

Sakarya’nın en ünlü dondurma markalarından olan “Edeler dondurma” tarafından Serdivan’da hizmete sokulan Edeler Gurme köşemizin konuğu oldu. Kahramanmaraş’ın o muhteşem dondurmasını Sakaryalıların hizmetine aynı tat ve usulde servis eden Edeler Gurme adından da anlaşılacağı gibi kelimenin tam anlamıyla bir lezzet gurmesi olarak konuklarını ağırlıyor. Dondurma, tatlı, çikolata gibi ürünlerin en kalitelisini hijyen şartlarda bulabileceğini Edeler Gurme’de yine kebap çeşitlerinin en güzelini yeme fırsatı bulabilirsiniz. Lezzet düşkünlerinin buluşma yeri haline gelen Edeler Gurme’de yöresel ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulurken, firmanın en önem verdiği konuların başında gelen hijyen ise kapıdan girdiğiniz anda kendisini otomatik olarak hissettiriyor. Ürünlerinde kullanılan yöresel, organik, kaliteli malzemeler, oturma konseptti, ilgili ve güler yüzlü personeli, bütün ürünlerindeki eşsiz lezzet ve benzerleriyle karşılaştırıldığı zaman ekonomik fiyatlarıyla bir adım öne çıkan Edeler Gurme bu haftanın en iyi mekanı olmayı da hak etti. 

Haftanın Dert Babası
Ahmet Bayır
Dörtyol Sanayi Başkanı

İş hayatına genç yaşta atılan ve bulunduğu makama tırnaklarıyla kazıyarak gelen bir isimdir Sakarya Dörtyol ve Çevre Sanayi Çarşıları Koruma Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Bayır. Sanayi esnafın sorun ve sıkıntılarının aşılması noktasında şehrin bütün yöneticilerini yıllardır göreve davet eden ve bu konuda büyük mücadele veren başkan Ahmet Bayır aynı zamanda yüzlerce üyesi olan dernekte herkesin derdini dinleyip çözüm arıyor. Son zamanlarda dövizin aşırı yükselmesiyle iyice dertlenen esnafın her gün kapısını aşındırdığı Başkan Ahmet Bayır şu günlerde dinlediği sayısız dertlerle dertlene dertlene bu haftanın en dertlisi oldu. 

Haftanın Esnafı
Ömer Faruk Mert

Sakarya’nın tanınmış ve sevilen esnaflarından olan Serdivan 32 Evler Mahallesi’nde iş yeri bulunan Ömer Faruk Mert ile birlikteyiz. 32 Evler Mahallesi Beşköprü Caddesi üzerinde bulunan ve lezzet tutkunlarının vazgeçemediği çiğ köftecinin sahibi olan Ömer Faruk Mert müşterilerine olan saygısı, işine olan saygısı ve çalışkanlığıyla bu haftanın en iyi esnafı oldu.  

Haftanın Mutlusu
Ümmügülsüm Bayrak
İş İnsanı

Türkiye’de 19 şubesi bulunan “Afacanlar Dünyası” isimli işyeri Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı görkemli bir törenle kapılarını açtı. Ailelerin çocukları rahatlıkla ve güvenle emanet edebilecekleri, çocukların ihtiyaçlarının eksiksiz şekilde karşılanacağı Afacanlar Dünyası’nda 3-10 yaş doğum günü partileri, diş çıkarma partileri gibi sınırsız özel gün fırsatı sunuluyor. Sakarya’da önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan Afacanlar Dünyası’nın Serdivan’daki harika yerini işletecek olan iş insanı Ümmügülsüm Bayrak gerek kurduğu hayallerin gerçekleşmesi, gerek harika bir açılışa ev sahipliği yapması, gerekse aldığı tebriklerle bu haftanın en mutlusu oldu. 

Haftanı Bahçıvanı
Turgut Baş

Sakarya futbol dünyasının yakından bir isim olan Turgut Baş bu hafta köşemizin konuğu oldu. Uzun yıllar profesyonel ligde top koşturan ve adeta top cambazı olan Turgut Baş, bir zamanlar top koşturduğu Beylerbeyi de “Top Canbazı Turgut” olarak tanınıyor. Futbol hayatı bittikten sonra sağlıklı yaşam için kendini sağlıklı yaşama adayan Turgut Baş, baba ocağı Karasu’daki bahçesinde bol, bol yeşillik ekmeye başladı. Yetiştirdiği roka, nane, maydanozların fazlasını komşularına dağıtan Turgut Baş, büyük dua alıyor. Bülbül sesinin eksik olmadığı bahçesinde şifa bulmak için sürekli roka ve maydanoz yiyen ünlü topçu Turgut Baş yetiştirdiği harika yeşilliklerle bu haftanın en iyi bahçıvanı oldu. 

Haftanın Çalışkanı
Hüseyin Eser
ESR Oto Elektrik

Sakarya’nın çalışkan ve temiz iş yapan esnaflarından Hüseyin Eser bu hafta köşemizin konuğu oldu. Erenler Yeşiltepe Mahallesi Modern Sanayi Sitesi 8047 Sokak’taki işyerinde otomobil beyni, klima, gaz dolumu, oto güvenlik sistemleri üzerine başarılı işlere imza atan Hüseyin Eser mesleğindeki profesyonellik, bilgi ve tecrübesinin yanı sıra bitmek tükenmek bilmeyen enerjiyle bu haftanın en çalışkanı oldu. 

Haftanın Taraftarı
Cezmi Arslan

Hani “Sevdanın ligi olmaz” derler. Hani “Bileğimi kesseniz kanım yeşil siyah akar” derler. Hani “Kar, kış, sıcak, soğuk, iç veya dış saha değişmez. Biz armanın peşindeyiz” derler. Böyle derlerde böyle yaparlar mı! İşte orası bir çok kişiye göre değişir ama Adapazarı Yenikent Bölgesi’nin sevilen ve sayılan ismi Cezmi Arslan için bu saydıklarımız, hatta daha fazlası hiç değişmez. Sakaryaspor aşkıyla çocuk yaşından bu yana yanıp tutuşan ve yeşil siyahlı takımın en fanatik taraftarları arasında yerini alan Cezmi Arslan bu haftanın en baba taraftarı oldu. 

BİZ ONLARI UNUTMADIK

Osman Güneş

Türkiye Dericiler Derneği Başkanlığı yapan Sakarya’nın tanınmış fabrikatörlerinden olan ve hayırsever ünlü iş insanı Osman Güneş’i biz unutmadık. Osman Güneş’i bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz.

Dr. Hikmet Kırdar

Sakarya’da sağlık sektörünün unutamadığı isimlerden olan Bey Hekim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekim Dr. Hikmet Kırdar’ı bizde unutmadık. Dr. Hikmet Kırdar’ı bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz.

İbrahim Balaban

Sakarya’da gıda sektörünün duayenlerinden olan ve Doğan Bisküvi markası markasını Türkiye’ye kazandıran ünlü iş insanı İbrahim Balaban’ı biz unutmadık. İş İnsanı İbrahim Balaban’ı bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz.


HEY GİDİ GÜNLER HEEY

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Bülent Ecevit’in Sakarya’ya gönderdiği Teoman Akgül Sakarya Milletvekili seçildi. Genel Başkan Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit’in prenslerinden de olduğu söylenen ve genel merkezden gönderildiği için ‘ithal milletvekili’ olarak adlandırılan Teoman Akgül, milletvekili seçildikten sonra ayda yılda bir geldiği Sakarya’da seçmeninde tepkisine neden oluyordu. DSP Sakarya İl Başkanı olmak isteyen Feridun Özdemir’in sıkı markajında olan ve ayda yılda bir Sakarya’yı gezen Teoman Akgül o gezilerinden biri objektiflere işte böyle yansıdı.

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın çalıştırılması uzun yıllar bu şehrin gündeminden düşmedi. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde kireç bacaları büyük hasar gören ve bu nedenle uzun süre çalışmayan fabrikanın 1990’lı yıllarda da sorunları neredeyse hiç bitmedi. Dönemin Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Başkanı Ayhan Alişan’ın dahil olduğu bir çok gelişme medyanın gündeminden hiç ama hiç düşmedi. İşte o günlerden bir kareyle bugün birlikteyiz. Dönemin APEK Başkanı Ayhan Alişan hazırladığı dosyalarla o günlerin hayli popüler gazetecisi Zekai Erdal’a röportaj veriyor. Usta deklanşör Hüseyin Cumalı’nın objektiflerine yansıyan bu kareye bakıp da şimdi ‘heey gidi günler hey’ dememek mümkün mü!

Sakarya’nın hukuk dünyası kadar siyaset dünyasının da yakından tanıdığı bir isim olan Avukat Mehmet Mangıroğlu sosyal yaşamında her zaman tam kalbinde oldu. 1990 yıllarda dönemin TRT Sakarya Muhabiri Ethem Koçdemir’in de katıldığı bir gecede objektiflerimize takılan Av. Mangıroğlu her zaman olduğu gibi gecenin ünlü isimleri arasında yerini aldı.

Refah Partisi Sakarya İl teşkilatı Sakarya’nın önemli sorunları kadar şehrin kalkınması için hazırladığı eylem planlarıyla ilgili sık, sık basın toplantısı düzenlendi. Türkiye’nin efsane bakanlarından rahmetli Cevat Ayhan’ın da katıldığı bir basın toplantısında sorunları değerlendiren Refah Partisi’nin kurmaylarından Fahrettin Bay, Abidin Birinci, Şadi Tanış, Ali Abdullah 1990’lı yıllarda objektiflerimize işte böyle takılmışlardı.


NOSTALJİ VAPURU

Nostalji Vapuru’nda çok eski, 1990’lı yıllardan bir kare fotoğraf ile birlikteyiz. Günümüzde adı TÜRRAŞ olan dönemin TÜVASAŞ Genel Müdürü Halil Özkan, dönemin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Uyumaz, günümüzün Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı ve halen Adapazarı Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı ve dönemin daire müdürleri bir gecede aynı masayı paylaştı. Sohbet ve neşenin usta deklanşör Hüseyin Cumalı’nın objektiflerine yansıdığı o güzel geceden hatıra kalan bu kareyi bizde Nostalji Vapuru’nun güzel bir köşesine astık.

Görünce “ne güzel günlerdi o günler” dediğimiz bir kareyle daha birlikteyiz. Dönemin CHP Sakarya İl başkanı Osman Nuri Zengin ve dostları bir gazel gecede bir araya gelmişler. Sohbet ve muhabbetin tadını çıkartan dönemin CHP İl Başkanı Zengin ve dostlarının bu karesini de biz vapurumuzun güzel ve nadide bir köşesine astık.

Sakarya’da 1993 ile 1997 tarihleri arasında Sakarya İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Tuncay Kalabak Sakarya’da görev yapan sevilen ve sayılan emniyet müdürlerinden birisiydi. Sakarya İl Emniyet Müdürü iken tayini çıkan Kemal Yazıcıoğlu’dan görevi alan ve aldığı görevi 5 yıl sonra Eriş Kızıldağ’a devreden Tuncay Kalabak fırsat buldukça basınla bir araya gelirdi. Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın objektiflerine harıl harıl çalışırken yakalanan Kalabak’ın bu karesini vapurumuzun güzel bir köşesine astık. 


HAFTANIN DUVAR YAZISI

Hayatım boyunca
vazgeçtiklerimi bir
görsen; inan şansını
bu kadar zorlamazdın!