Haftanın Karizması
Sadettin Tantan
Yurt Partisi Genel Başkanı

Türkiye onu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde imza attığı başarılı operasyonlar, kapattığı kumarhaneler, iki elinde iki makineli tüfekle birlikte bastığı batakhaneler, tehditlere boyun eğmeden İstanbul sokaklarını pisliklerden yılmadan temizlemesinden, dürüstlüğü ve adamlığıyla yaptığı görevinden tanıyor. İçişleri Bakanlığı döneminde aynı cesaret, dürüstlük, efendilikle makamın hakkını veren ve 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde Sakarya’ya yaptığı hizmetlerden tanıyor. Prensiplerinden asla ve asla taviz vermeyen ve bu nedenle siyasette arenasına kazandırdığı Yurt Partisi’nin (YP) genel başkanlığını yapan Saadettin Tantan, yıllardır bozmadığı çizgisiyle yoluna devam ediyor. Türkiye’ye, Sakarya’ya, baba ocağı Sapanca’ya kazandırdığı hizmetleri saymakla bitiremeyeceğiz Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, bu haftanın en karizması oldu. 

Haftanın Siyasetçisi
Selami Öztürk

Sakarya’nın hiç şüphe yok ki en tanınan siyasetçilerinden birisi de AK Parti Sapanca eski İlçe Başkanı ve AK Parti Sakarya eski İl yönetim kurulu üyesi Selami Öztürk’tür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından tanıdığı, Ankara kulislerinde zaman, zaman adından söz edilen, AK Parti A Takımı’ndaki kurmaylarla yakından tanışan Selami Öztürk, şu anda sessiz ve sakin şekilde siyaset arenasını izliyor. Ancak geçen haftalarda Ankara’da önemli görüşmelerde bulunan ve önemli kişilerle birlikte görülen kurt siyasetçinin önümüzdeki aylarda bazı hamleler yapılacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Siyaset arenasını hareketlendirecek isimlerden biri olan Selami Öztürk, yaptığı görüşmeler ve hazırlıklarla bu haftanın 1 numarası oldu.

Haftanın Bürokratı
Hüseyin Kaşkaş
AFAD Sakarya İl Müdürü 

Kamuoyunun Ferizli Belediye Başkanlığı’ndan tanıdığı bir isim olan günümüzün İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş bu hafta öne çıkan bir isim oldu. AFAD müdürlüğüne atandığı zaman ‘bu işi ne bilir ki’ eleştirilerinin hedefi olan Hüseyin Kaşkaş, zaman içinde yaptığı azimli çalışmalar, işine verdiği önem ve son aylardaki çalışma temposuyla haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın İş İnsanı
Cihan Tellioğlu
Galeri Cihan

Son aylarda, hatta yıllarda otomobil alacaklar “sıfır mı, yoksa 2. el mi” alsam diye düşünmeye başladı. Çünkü 2. el araç fiyatları neredeyse sıfır araç fiyatlarıyla yarıştığı günümüzde Arifiye’de hizmet veren Galeri Cihan firmasının sahibi Cihan Tellioğlu, 2. el araç almak isteyenlerin imdadına koşuyor. Hem ekonomik, hem derli toplu, hem de hilesiz araçları alıcılarıyla buluşturan Cihan Tellioğlu işte bu noktada tercih sebebi oluyor. Otomotiv sektörünün öne çıkan ismi Cihan Tellioğlu başaralı çalışmaları, yeni atılımları ve güvenirliğiyle bu haftanın en iyi iş insanı oldu.

Haftanın Sendikacısı
Tuba Turgut
İş Sağlığı ve Güveliği Çalışanları Sendikası Sakarya Temsilcisi

Baş döndürücü bir hızla gelişen teknoloji, iş hacmi gelişen sanayi, her gün iş dünyasına ‘merhaba’ diyen işyerlerinin sayısı hızla arttığı günümüzde iş güvenliğinin önemi de bir o kadar artıyor. İş sağlığı ve güvenliğinin iyice ön plana çıktığı dünyada bu işin uzmanlarının bağlı olduğu İş Sağlığı ve Güveliği Çalışanları Sendikası Sakarya Temsilcisi Tuba Turgut, gerek işin uzmanlarıyla sürekli bir araya gelip hafızaları tazelemesi, gerek sendikaya bağlı olanların sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenmesi, gerek temsil ettiği makamın hakkını vermesi ve tabi ki bitmek tükenmek bilmeyen çalışma temposuyla haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın Muhtarı
Bayram Demirci 
Göktepe Mahallesi Muhtarı

Büyük bir ilgiyle takip edilen “haftanın muhtarı” köşesinde bu hafta yine başarılı bir ismi konuk ettik. Adapazarı’nın kuzey bölgesinde bulunan sakin, şirin ve misafirperver insanların bulunduğu Göktepe Mahallesi’nde tam 3 dönemdir halkın derdiyle dertlenerek görevini yapan muhtar Bayram Demirci, 2009 yılında devir aldığı Göktepe Mahallesi muhtarlığını ‘halka hizmet hakka hizmet’ anlayışıyla sürdürüyor. Mahallesi’ndeki sorun ve sıkıntıların aşılması noktasında ilgili makamlarla yaptığı görüşmeler sayesinde önemli mesafeler katleden Göktepe Mahallesi Muhtarı Bayram Demirci, aralıksız süren hizmetleriyle haftanın muhtarı oldu.

Haftanın Çalışkanı
Ayşe Uzunoğlu
Erenler Mahalle Muhtarı 

Bu haftanın çalışkanı gerçekten çok ama çok çalışkan bir isim olan Erenler Mahallesi Muhtarı Ayşe Uzunoğlu oldu. Mahalle sakinleriyle kamu kurum ve kuruluşları arasında kelimenin tam anlamıyla bir köprü olan kadın muhtar Ayşe Uzunoğlu, sokak sokak gezerek eksikleri bizzat tespit ediyor. Mahalle sakinlerinin tam destek verdiği kadın muhtar Uzunoğlu, kadın-erkek eşitliğinin en güzel örneğini çok çalışarak ve vatandaşlara hizmet getirerek gösteriyor. Az uyuyup çok çalışan, çalışmaktan hiçbir zaman yılmayan muhtar Ayşe Uzunoğlu bu haftanın rakipsiz en çok çalışanı oldu.

Haftanın Doktoru
Prof. Dr. Teoman Erdem
Özel Ada-Tıp Hastanesi

Dünyanın en kutsal mesleğini yıllardır başarıyla temsil eden, mesleğine aşık olduğu kadar mesleğinde oldukça iyi bir profesör doktorla ‘haftanın doktoru’ köşesinde birlikteyiz. Cilt konusunda fark atan teşhis ve çalışmalarıyla dikkat çeken ve hastalarıyla yakından ilgilenen Özel Ada-Tıp Hastanesi Dermatoloji (Cildiye) Bölümü’nün sevilen ismi Prof. Dr. Teoman Erdem, bitmek tükenmek bilmeyen çalışma azmi, efendiliği ve CV’sindeki muhteşemlikle haftanın en iyisi oldu.

Haftanın Ağası
Remzi Adıyaman
RATED Başkanı

Kısa adı RATED olan Sakarya Radyo, televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Remzi Adıyaman medyadaki arkadaşlarına verdiği yemeklerle adından sürekli söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Özkum Tesisleri’nde kuş sütü eksik masalarda kalabalık bir medya ordusunu ağırlayan ve klasik olarak kesenin ağzını sonuna kadar açan H. Remzi Adıyaman dostlarına hem yemek, hem de müzik ziyafeti verdi. Gazeteci Murat Uygun, Gazeteci Müjdat Çetin, Gazeteci Sezai Matur, Gazeteci Hüseyin Cumalı ile düette yapan Başkan Adıyaman bu haftanın rakipsiz ağası oldu. 

Haftanın Unutulmazı
Hasan Duruer
Vali

Burhaniye, Kangal, Çermik, Karacabey, Sapanca, Avcılar Kaymakamlığı görevlerinin yanı sıra Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Mardin ve Edirne Valisi olarak görev yapan Vali Hasan Duruer bu hafta unutulmazlar köşemize konuk oldu. Sapanca Kaymakamlığı sırasında yaptığı girişimlerle birlikte süs bitkiciliği ve peyzaj konusunda Sapanca’nın yanı sıra Sakarya’nın da sektörde söz sahibi olmasından büyük emeği bulunan, sektörde adından halen övgüyle söz edilen, 3 yıl “Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali” olarak düzenlendikten sonra bu yıl ilk kez "PSB ANATOLIA" ismiyle “Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları Ve Ekipmanları Fuarı” düzenlenen fuarın bu günlere gelmesine büyük emeği olan Vali Hasan Duruer bu haftanın unutulmazları arasında yerini aldı.

Haftanın Köşe Yazarı
Coşkun Bilir
Medyabar İnternet Sitesi Köşe Yazarı

Bazen kantarın topuzunu kaçırsa da son olarak Medyabar isimli haber sitesinde “2 bin 825 lira İle kış nasıl geçecek?” başlıklı köşe yazısında “Bu ülkede yaklaşık 13 milyon kişi asgari ücret ile çalışıyor. Bu ne demek? Aylık 2.825 TL geliri olan aile demek. 2. 825 TL ile bu kış nasıl geçecek?” dedikten sonra dar gelirli insanların yaşadığı sorun ve sıkıntıları bir kez daha gündeme taşıyan Coşkun Bilir, toplumun bir çok katmanına dokunan köşe yazısıyla bu haftanın köşe yazarı oldu.

Haftanın Danışmanı
Onur Uzun
Uzun Gayrimenkul ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi

Sakarya’nın tapu ve gayrimenkul danışmanlığının duayeni olan nam-ı değer Tapucu Kadir olarak bilinen Kadir Uzun’un torunu olan Onur Uzun son yılların en gözde gayrimenkul yatırım danışmanları arasına girdi. Dedesi gibi piyasaları ince eleyip sık dokuyan, emlak piyasası ve kulislerini takip eden Sakarya Uzun Gayrimenkul Yatırım Müşavirlik Ve Danışmanlık Değerleme Hizmetleri Şirketi’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Onur Uzun, son aylardaki hedefi 12’den vuran danışmanlık hizmetleri, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve mütevazi kişiliyle bu haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın Ressamı
Buse Okyanus 

Küçük yaşta sanatla tanışan genç ressam Buse Okyanus bu hafta panoramanın konuğu oldu.  Girdiği yarışmalarda 'Lions', 'Dünya Barışı', 'İzmir' gibi birçok Türkiye ve Dünya 1’inciliği bulanan ve kendi değimiyle “Sanat evrensel bir dildir” diyen ressam Okyanus, “Ben, sanata tuval ile tanıştığım 8 yaşında aşık oldum. O gün bugün bu aşk hiç bitmedi” sözleriyle, yaptığı muhteşem sanat eserleriyle, renklere verdiği hayat ve yeni açmaya hazırlandığı sergisiyle bu haftanın en iyi ressamı oldu.

Haftanın Lezzet Ustası
Suphi Şahin
Adanalı Suphi Usta Adana Kebapçısı 

Sakarya’da bir çok kebapçı, kebap ustası var. Hepsi birbirinden lezzetli kebaplar, yöresine göre özel çorbalar, tatlılar yapıyor ve servis ediyor. Ancak bazı isimler, ustalar ve mekanlar var ki eşsiz lezzetleriyle bir adım öne çıkıyor. İşte bugün o isimlerden, o mekanlardan, o ustalardan birisiyle birlikteyiz. İşyerinin duvarında “Kebap işi ustalık ister” yazan nam-ı değer Suphi usta olarak tanınan Suphi Şahin, “Meslek hayatıma kebabın anavatanı olan Adana’da atıldım. Adana yemek kültüründe önemli bir yeri olan mahalle fırınlarından birinde çalışmaya başladım. Burada lahmacun, pide ve fırın yemekleri pişirme adına önemli tecrübeler edindim. Bu tarihlerde Adana’nın ünlü kebap ustalarından Şenol Kolcuoğlu ile çalıştım ve Avrupa’ya gittim. 2014 yılında İstanbul’daki ünlü bir Adana Kebapçısı’nda kısa bir çalışma hayatı oldu ve sonra Sakarya’ya yolu düştü. İşyerimizde kebap, ciğer, kaburga , kelle-paça gibi pek çok yöresel ürünü orijinal Adana usulünde yapmaya devam yapıyoruz. Biz her zaman ‘kebap işi ustalık ister’ diyoruz” dedi. Özellikle ızgara ciğer ve kebaplarda lezzet tutkunlarına unutamayacakları harika tatlar sunan Suphi Şahin, kebaptaki ustalığı, misafirperverliği, mütevazi yapısı, esnaflığı ve tabi ki ciğerdeki başarısıyla bu haftanın lezzet ustası oldu. 

Haftanın Gezgini
Funda Deryaoğlu

Sakarya basınının tanınmış ismi olan Funda Deryaoğlu, son yıllarda leyleği havada gören isimlerden birisi oldu. Çocukları yurt dışında evle olması nedeniyle evlatlarını görmek için sürekli yurtdışına giden Funda Deryaoğlu, yine koruyucu ailesi olduğu milli yüzücü Ahmet Mintaz ile birlikte zaman, zaman yolculuğa çıkıyor. Güneş, kum, deniz, kumsal ve mehtapta vakit geçirmeyi oldukça sevdiğini dile getiren Funda Deryaoğlu, önümüzdeki günlerde çıkmaya hazırlandığı Avrupa turu öncesinde haftanın en gezgini oldu. 

Haftanın Esnafı
Elif Tütüncü
Serdivan Minori Kafe

Lezzet tutkunlarının son aylarda büyük ilgi gösterdiği Serdivan Minori Kafe’nin sahibi Elif Tütüncü bu hafta köşemizin konuğu oldu. İstanbul’dan gelen Master Chef’ten her hafta düzenli olarak aldığı gıda eğitimin yanı sıra gördüğü pasta kurslarıyla “anne” tadındaki pasta ve tatlılara imza atan ve “Yöresel ve organik ürünler, asla ve asla kaliteden ödün verilmeyen malzemelerle hazırladığımız pasta ve tatlılarımızın içine takibi sevgimizi katıp fırına atıyoruz. Fırından çıkan leziz pasta ve günlük diğer ürünlerimiz çok şükür büyük ilgi görüyor” diyen Elif Tütüncü gerek esnaflığı, gerek hijyene verdiği önem, gerek güler yüzü, tatlı diliyle bu haftanın en iyi esnafı oldu.

Haftanın Anchorman
Sevde Erdem
TV 264 

Sakarya’nın tek uydu televizyonu olan TV 264 ekranlarında ana haber bültenini her gün başarıyla sunan Sevde Erdem, bu hafta konuğumuz oldu. İşini severek yapan genç ve başarılı bir isim olan Erdem 7/24 devam eden haber akışına olan hakimiyeti, mesleğine olan saygısı, ekran karşısında devleşen sunumuyla bu haftanın en iyi Anchorman’ı oldu. 

Haftanı Güvenliği
Samet Akbaş

Sağlıkta Sakarya’nın amiral gemisi olan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Samet Akbaş ile bugün birlikteyiz. Günümüzün zor meslekleri arasında yerini alan özel güvenlik işini ekip arkadaşlarıyla birlikte titiz bir şekilde yerine getirmek için çaba sarf eden, aynı zamanda Öz-Sağlık İşyeri Temsilcisi de olan Samet Akbaş çalışkanlığı, güvenlik işindeki titizliğiyle bu haftanın en iyisi oldu. 

Haftanın Muhabiri
Nazile Akarsu
Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

Sakarya Üniversitesi Basın ve Yayıncılık Fakültesi’ni iyi bir dereceyle bitiren ve ardından meslek yaşantısına Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi’nde muhabir olarak başlayan Nazile Akarsu imza attığı özel haberlerle başarı basamaklarını tek, tek ama kararlı bir şekilde tırmanıyor. Son haftalarda meslektaşlarına yaptığı haberlerle fark atan genç kalemlerden Nazile Akarsu, meslek aşkı, haberlerindeki farkındalık ve çalışma temposuyla haftanın en iyi muhabiri oldu. 

Haftanın Mutlusu
Semra Koçdemir

Sakarya’da uzun yıllar TRT Temsilciliğini başarıyla yapan Koçdemir Video’nun ortaklarından Ethem Koçdemir’in eşi Semra Koçdemir’i bu hafta köşemize konuk ettik. Doğa aşığı olan ve oğlu Emre ile birlikte sürekli bisikletle doğa gezilerine çıkan Semra Koçdemir, Sonbahar’ın bütün güzelliklerini ailesiyle birlikte yaşıyor. Oğlu ile birlikte sağlık için pedal çeviren ve ailesiyle doğal yaşamda huzur bulan Semra Koçdemir yaşadığı bu mutluluk ve huzurla birlikte bu haftanın en ama en mutlusu oldu. 

BİZ ONLARI UNUTMADIK

Ali Nihat Salihoğlu

1975 yılında Sakarya Kitap, Kırtasiye, Büfe, Gazete Bayileri, Tekel Maddeleri Satıcıları, Kantinciler Esnaf Derneği olarak kurulan, dernekten zaman içinde odaya çevrilen ve halen “Sakarya Kitap, Kırtasiye, Büfe, Gazete Bayileri, Tekel Maddeleri Satıcıları, Kantinciler Esnaf Odası” olarak günümüzde hizmet veren odanın kurucu başkanı Ali Nihat Salihoğlu’nu biz unutmadık. Başkan Ali Nihat Salihoğlu’nu bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz. 

İbrahim Kızdırma

Adapazarı Kapalı Çarşı’da kuyumcu dükkanı, Adapazarı Katlı Pazar Yeri’nde ise giyim mağazaları olan hayırsever iş insanı İbrahim Kızdırma’yı biz unutmadık. İbrahim Kızdırma’ya bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz. 

Şahin Ersoy

Sakarya’da düğün, sünnet, toplantı, organizasyon gibi toplantıların görüntü çekiminin kralını yapan, bir zamanların vazgeçilmezi olan teyp kasetlerinin her türünün işyerinde bulunduran nam-ı değer Şahin Video’nun sahibi Şahin Ersoy’u biz unutmadık. Şahin abiyi bir kez daha rahmetle anarken “Mekanı Cennet Olsun” diyoruz. 


HEY GİDİ GÜNLER HEEY

Türkiye’nin başında Refah Partisi ile Doğru Yol Partisi tarafından kurulan 54. hükümet olan RefahYol hükümeti var. Dönemin Devlet Bakanı Nevzat Ercan ile dönemin Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna, dönenim Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Bay’ı makamında ziyaret etti. Ev sahipliğinin en güzel örneğini gösteren Fahrettin Bay, iki bakanla Sakarya’nın sorun ve sıkıntıları üzerine uzun süren bir konuşma yaptı. Bugünlerde Milli Görüş geleneğinden gelen il başkanlarının aksine hayli başarılı siyasetleriyle Sakarya gündeminden düşmeyen Fahrettin Bay’ın da yer aldığı bu kareye bakıp da şimdi ‘heey girdi günler hey’ dememek mümkün mü!

Bir zamanlar rüzgar gibi esen Anavatan Partisi’nin Genel Başkanı ve Başbakan Mesut Yılmaz Sakarya’yı ziyaret ediyor. Hemen yanında partinin efsane il başkanı Ahmet Gürsoy ile Söğütlü eski Belediye Başkanı Cavit İr var. Bir süre ANAP Sakarya İl Başkanı Ahmet Gürsoy ve Belediye Başkanı Cavit İr ile sohbet eden rahmetli Başbakan Mesut Yılmaz ardından Sakarya turuna devam etti. Şimdi bu kareye bakıp da ‘heey gidi günler hey, hey gidi koca dünya hey’ dememek sizce mümkün mü!

İşte efsane bir kareyle daha birlikteyiz. Sapanca’nın en popüler belediye başkanlarından olan Osman Nuri Erdoğan ile dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile birlikte ilçede önemli bir açılışa imza atıyor. ‘hayırlı uğurlu olsun’ dilekleriyle kesilen kurdele sonrasında Genel başkan Deniz Baykan ile Sapanca eski Belediye Başkanı Osman Nuri Erdoğan ilçe halkını ziyaret etti. Arşivimizden çıkarttığımız bu güzel ve anlamlı kareye görüp de ‘heey gidi günler hey’ dememek mümkün mü!

Dönemin Valisi Gökhan Aydıner sürekli Sakarya’da halkı, köyleri, muhtarları ve esnafı gezer, onların dilek ve sıkıntılarını not aldırır ve mutlaka imkanlar dahilinde kendisine iletilen sıkıntılara çözüm bulurdu. Bugün yayınladığımız bu karede o günlerden kalma bir karedir. Günümüzde Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ticaret Merkezi” olarak yapımı sürdürülen alanda eskiden Sakarya Köy Hizmetleri il Müdürlüğü vardı. Makamda oturmaktan ziyade il genelinde her yeri gezen Vali Gökhan Aydıner, yine kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eder, yerinde ilgililerden brifing alırdı. O gün ziyaret ettiği Köy Hizmetleri İl Müdürü Atilla Arman ile sorun ve çalışmaları dinleyen dönemin Sakarya Valisi Gökhan Aydıner, il müdürlüğünden ayrıldığı sırada muhtar ve resmi daireye gelen vatandaşların sorunlarını da böyle dinledi. Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın objektifine yansıyan bu kareye bugün bakıp da nasıl ‘heey gidi günler hey ‘demeyiz!

NOSTALJİ VAPURU

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis teşkilatının kuruluşu nedeniyle Adapazarı Kapalı Spor Salonu’nda ünlü sanatçılarında katıldığı muhteşem bir “polis Gecesi” düzenledi. Bir zamanların ünlü futbolcusu iken yaptığı sempatik hareketlerle sunuculuğa soyunan Kompela’nın da katıldığı gecede Sakarya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet İşbitiren Polis teşkilatına verdiği desteklerden dolayı belediye başkanları ile hayırseverlere birer plaket sundu. Teşkilat mensuplarının dolasıya eğlendiği o geceden kalan bu kareler ise bizim Nostalji Vapuru’nda halen asılı bulunuyor. 



Adapazarı Kapalı Spor Salonu’nda Karadenizliler gecesi var. Büyükşehir yasası nedeniyle günümüzde kapanan, o günlerde büyük hizmetlere imza atan Sakarya İl Özel İdaresi Meclisi Üyeleri Mehmet Çatalbaş, Hüseyin Şen gibi bir çok isim büyük ilgi gösterdi., Tepilen horonların, alınan ödüllerin yaşandığı o güzel geceden ise günümüze işte bu güzel kare kaldı.  

Sakarya medyası ile Sakaryaspor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Oktay Sarı, bir zamanların en hızlı tiyatro yönetmeni ve oyuncusuydu. Sanat ve sanatçıya olan aşkıyla tanınan ve 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalan morallerin enkazdan çıkartılması adına arkadaşlarıyla çadırlarda bile tiyatro yapan Oktay Sarı’nın bu kente katkıları büyük oldu. Günümüzde o eşsiz anlatımıyla Plaj Voleybolu’nun 1 numarası olan Oktay sarı ve ekibinin bu güzel karesini biz Nostalji Vapurumuzun güzel bir yerine astık.

HAFTANIN DUVAR YAZISI

Bazıları fare gibidir.
Beyaz peyniri sevmez.
Onlar bir tek kaşarla
mutlu olur.