Geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanınan ve daha sonra ise futbolcu Neymar ile oynadığı reklam filmiyle gündeme gelen Aslen Sakaryalı olan Adapazarı'ndan Viyana'ya göç esen Sakaryalı ailenin kızı olan Türk model Elif Aksu, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior ile Barcelona galibiyetini kutladı.


Aksu, Real Madrid'in Barcelona'yı 2-0 mağlup ettiği El Clasico'yu Santiago Bernabéu'da tribünden takip etti.

kili maçtan sonra hem Madrid'in galibiyetini, hem de Vinicius Junior'ın golünü kutlamak için bir araya geldi.

O anları Instagram hesabından paylaşan futbolcu, Elif Aksu için 'arkadaşım' ifadesini kullandı.

Neymar, 27'nci yaş günününe katılan Aksu'nun, yıldız futbolcuyla el ele poz vermesi o dönem aşk dedikodularını alevlendirmişti.

Elif Aksu, Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı. Türkiye, Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanıdı. Uyuşturucu kullandıktan sonra sevgilisinin yaklaşık 600 bin dolar değerindeki Ferrari’si ile kaza yaptı. Sonrasında ise özel jetle adadan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Filmleri aratmayan olay İspanyol, İngiliz basınının yanısıra Türkiye gündeminde de geniş yer buldu Aksu, işi gereği Londra, Paris, Tokyo ve Viyana gibi şehirler arasında mekik dokuyor Aksu, 2018'de Neymar ile aynı reklam filminde boy gösterdi.