Çekimleri sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen, Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu Zorlu PSM Youtube kanalının en yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” yeni bölümünde Barış Demirel’i ağırladı.

“Albümdeki şarkıların bir tanesi hariç hepsi eski sevgililerime yaptığım şarkılar.”

Yeni bölümünde Gülinler’in konuğu olan Barış Demirel, hem yeni çıkacak solo albümüne dair süreci hem de kişisel meraklarına dair hiç bilinmeyen detayları paylaştı.

4 Haziran’da sevenleriyle buluşturmaya hazırlandığı ilk solo albümü “Mutluluklar” için çok heyecanlı olduğunu anlatan Demirel, daha önce çeşitli projelerle hayata geçirdiği albümlerin de olduğu ancak bu albümün ilk solo albüm olması sebebiyle kendisinde farklı bir heyecan yarattığını ifade etti. Demirel, albümde yer alan şarkılarının bir tanesi hariç hepsinin eski sevgililerine yazdığı parçalardan oluştuğunu da özellikle belirtti. 

Sıkı bir futbol hayranı olduğunu da anlatan Demirel, kendisine ait geniş bir forma koleksiyonunun olduğunu da belirtti. Koleksiyonunda yer almasını arzuladığı formalardan birisinin de Galatasaray’ın UEFA Kupasını kazandığı seneki formasının olduğunu anlatan genç müzisyen; futbol oynamayı da çok sevdiğini ancak çok kötü bir futbol oyuncusu olduğunu anlattı. Bir Barış Demirel forması tasarımının nasıl olacağının kendisine sorulması üzerine ise genç müzisyen; “Turkuaz ve pembe olurdu mutlaka, bir de logo lazım tabii. Belki horoz olabilirdi logosu bir arkadaşım beni horoza benzetiyor nedense o geldi aklıma. Ya da deniz kızı, deniz erkeği gibi bir figürü logo olarak benimseyebilirdim kendime.” ifadelerini kullandı.