Sabah Gazetesi'ne bağlı Günaydın'da yer alan haberde "Ebru Şallı yaşadığı acı olayın ardından normal hayatına adapte olmaya çalışıyor. Eşi Uğur Akkuş ile moral tatilinde olan Ebru Şallı aşk paylaşımlarıyla sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile helikopterde geçirdiği romantik anları takipçileriyle paylaştı. Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş, oğlu Beren ve ablası Funda Şallı ile birlikte çıktığı helikopter turundan yeni aşk pozu ile döndü. İşte Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş'un romantik anları..." ifadelerine yer verildi.

Günaydın'da yer alan haberde, "Ebru Şallı son olaraK eşi Uğur Akkuş ile helikopterde geçirdiği romantik anları takipçileriyle paylaştı. Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş, oğlu Beren ve ablası Funda Şallı ile birlikte çıktığı helikopter turundan yeni aşk pozu ile döndü. İşte Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş'un romantik anları..." denilerek, Şallı'nın paylaşımlarına yer verildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda ünlü futbol adamı Bülent Yılmaz’ın girişimleriyle birlikte Sakaryaspor Başkanlığı’na Sakaryaspor’un yüzde 51’ini satın almak kaydıyla aday olan iş adamı ve ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kongre için Sakarya’ya gelmişti. İki adaylı kongre de önce adaylığını açıklayan, sonra geri çekilen, tribünlerden ‘aday ol’ dendikten sonra aday olan Uğur Akkuş 118 oy almıştı. Akkuş’un rakibi Cevat Ekşi ise Sakaryaspor Başkanlığını 158 oy olarak kazandı.