Kartal’da, Zafer ve Barış Haftası coşkusu 5’inci gününde tüm hızıyla devam ediyor. 27 Ağustos günü ünlü Rap müzik yıldızı Ceza ile başlayan ve Manga, Ceylan Ertem konserler dizisi ile devam eden etkinlikler dün Moğollar ve Ümit Besen - Pamela konserleriyle Zafer Bayramı coşkusunu Kartal'da doyasıya yaşattı. Kutlamaların 5’inci gününde Kartal, pop müziğin yeni nesil seslerinden İlyas Yalçıntaş konseriyle yine unutulmaz bir gece yaşadı.

İlyas Yalçıntaş Kartal’ı Salladı

Kutlamaların devamında, sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş, ilçe meydanında düzenlenen konserde binlerce Kartallı ile buluştu. Konser boyunca, ‘Olur Olur’, ‘Kalbimin Kapısı’, ‘Dünya Senin’ gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce Kartallı, gece boyunca seslendirilen şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti.

“Bu Vatan Kolay Kurulmadı.”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konser programında yaptığı konuşmada:

“Bu vatan kolay kurulmadı. Kurtuluş Savaşı’yla başlayan, Sakarya’yla devam eden, Kocatepe’de devam eden bu savaşların mimarı, yurtsever kimliği oluşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerimizi sunuyoruz. Enerji burada, gençlik burada. Bu enerjiyi Kartal’dan İstanbul’da, İstanbul’dan Türkiye’ye yayacağız.” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından, Başkan Gökhan Yüksel, ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş’a teşekkür plaketi ve çiçeği takdim etti.